Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

2/3

 

“Naći osobu koju voliš i koja te voli zaista je predivan osećaj. Ali naći srodnu dušu sa kojom jedinom nam ni večnost ne bi bila dovoljna je istinski uspeh. Srodna duša je neko ko vas razume bolje nego bilo ko drugi na ovom svetu, koga bezuslovno volite i koji će biti pored vas bez obzira na sve teškoće. Kažu da ništa ne traje večno, ali ja sam ubeđena da je ljubav večna i da živi čak i kada nas više ne bude.”

“Svako zaslužuje nekoga ko će ga voleti svim svojim srcem i bićem, nekoga ko konstantno misli na vas, nekoga ko po ceo dan razmišlja šta radite, gde ste, da li ste dobro. Treba vam neko ko će vam pomoći da ostvarite sve svoje želje i snove i koji će vas štititi kada ste uplašeni i nesigurni. Trebate nekoga ko će vas poštovati, koji će vas voleti baš onakve kakvi ste. Trebate da budete sa nekim ko će vas učiniti najsrećnijom osobom na svetu.”

ljubavni par Sesilija Ahern: Citati o ljubavi, sreći i uspehu

“Svi se mi ponekad osećamo izgubljeno, nekada je to zbog naših izbora, nekada zbog slučajnosti koje ne možemo da kontrolišemo. Kada odlučimo šta istinski želimo, za čime nam srce žudi, put ka ostvarenju se sam otvori. Ponekad vidimo izlaz ali nas dug put, bojazan i strah od razočaranja sputavaju da dođemo do cilja. I počinjemo da se premišljamo i tražimo lakši put. Ponekad sami sebi gradimo taj put, put ka sreći. Ali srećom po nas, u tome i uspevamo.”

“U redu je imati sećanja, ali ona nisu nešto što možemo da dodirnemo, omirišemo ili zagrlimo. Ona su samo jedan trenutak u našim životima koji je izbledeo.”

“Vreme je merilo našeg života; dane računamo u satima, a znanje godinama. Ugrabimo par minuta našeg ionako zauzetog dana da na pauzi popijemo kafu. I pored svega toga, vreme leti i počinjemo da se pitamo da li smo ove sekunde, minute, dane, sate, dane, nedelje, mesece, godine i decenije proveli onako kako smo istinski želeli. Drugim rečima, da možete išta da promenite, zar ne biste gotovo sve drugačije uradili?”

Editors choice