Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

U jednom istraživanju o tome šta je u bračnim zavetima – koji su u poslednje vreme sve popularniji – savremenim mladencima najvažnije, utvrđeno je da se neki zaveti često pojavljuju. A to govori o tome šta je savremenom mladom bračnom paru najvažnije u braku i šta je ono što očekuju od partnera.

Zajedničke finansije

Sve češće se mladi bračni parovi odlučuju da imaju zajedničke račune i na taj način izražavaju veru u stabilnost svoje zajednice i poverenje koje imaju jedno u drugo. Veliki broj parova se međusobno obavezuje i da će izdržavati partnera koji ostane bez posla, ili zbog bolesti ne bude bio u stanju da radi. Ove stavke se unose i u bračne ugovore – dakle, par očekuje od bračne zajednice i partnera da pruža sigurnost i oslonac (i u dobru i u zlu).

Vernost – i na društvenim mrežama

Obećanje vernosti više nije dovoljno – savremeni parovi se obavezuju bračnim zavetima i da neće varati partnera na internetu. To znači da neće flertovati preko društvenih mreža i da neće sprovoditi nikakve oblike mikroprevare putem interneta. Svesni su da dostupnost i lakoća povezivanja i sloboda koju ljudi imaju u privatnoj komunikaciji na društvenim mrežama narušava veze i da je ne treba zloupotrebljavati. Jer ako sa nekim komuniciraš preko neta i to ti prija i laska ti – to je flert, pa i više od toga, emotivno zbližavanje sa nekim, ko je realna osoba i za koga nema mesta u realnom partnerskom odnosu.

Editors choice