Prelepa ruska manekenka Natalija Vodjanova pre samo mesec dana donela je na svet svoje ni manje, ni više nego četvrto dete, dečaka Maksima i sa svojim fanovima na Instagramu podelila jedan dragocen majčinski trenutak.

nv1 Ruska manekenka naga doji dete i tako mužu čestita rođendan

Ipak, ova fantastična crno-bela fotografija na kojoj Natalija doji sina nije namenjena njenim obožavaocima, već njenom suprugu, kom je na ovaj način čestitala rođendan.

Tridesetdvogodišnja manekenka vezu sa ruskim milijarderom Antoanom Arnoltom započela je u avgustu 2011. godine, ubrzo nakon razvoda sa engleskim aristokratom Džastinom Portmanom, sa kojim ima troje dece: dvanaestogodišnjeg sina Lukasa, osmogodišnju Nevu i šestogodišnjeg Viktora. Sa Džastinom Portmanom, čija porodica poseduje dobar deo samog londonskog središta, površinu od 110 hektara, bila je u braku devet godina.

Natalia Vodianova deca Ruska manekenka naga doji dete i tako mužu čestita rođendan

Ipak, čini se da je lepa Natalija i te kako prebolela odlazak iz aristokratske porodice i da je više nego uzbuđena i srećna u ulozi majke koja joj je dodeljena po četvrti put.

Nakon rođenja Maksima, manekenka je na Instagram postavila fotografiju njegovog majušnog stopala koje Antoan drži, i podelila podatke o Maksimovoj dužini i težini, kome ime zaista potpuno odgovara, s obzirom na to da je beba težila čitavih 4,2 kilograma, dok je dužina iznosila 55 santimetara.

nvbeba1 Ruska manekenka naga doji dete i tako mužu čestita rođendan

Iako je beba bila izuzetno velika, i uz činjenicu i da je to njeno četvrto dete, ne možemo, a da se ne zaprepastimo njenim fantastičnim izgledom i besprekornom linijom. Možda je to razlog zbog kog ne možemo svi zavesti milijardere i aristokrate naročito ne nakon čopora dece i dugogodišnjeg braka.

nvmuz1 Ruska manekenka naga doji dete i tako mužu čestita rođendan

Maja Bunčić

Comments