Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

1/2

Možda vam nije ni do čega, svakodnevica vas melje, nije vam dobro, loš vam je period na poslu, neko u porodici je bolestan, pa ste zabrinuti…ima hiljadu običnih, ljudskih razloga zbog kojih svako ponekad nije ni za šta.

Međutim, partnerstvo je organska veza koja traži održavanje, higijenu i redovnu ishranu, kao i sve što je živo. Ne možete je zapostaviti samo zato što niste raspoloženi, tužni ste, zabrinuti i nije vam dobro. Kao što ne biste zapostavili ni dete, kako god se osećali.

Praksa negovanja prisnosti je svakodnevna i ne treba bežati od rutine. Rutinsko je i vaše jutarnje ispijanje kafe i ostavljanje svetla u hodniku kad pođete na spavanje ili čitanje za vreme jela i sedenje u omiljenoj fotelji…pa opet, to vam nikad ne dosadi, nikad ne zaboravite i nikad se ne pitate zašto to radite. Jer to uvek ima smisla i prosto je tako. To su vaši mali dnevni rituali, koji održavaju strukturu vašeg dana, vaše navike koje ne želite da menjate.

dvoje se ljube Recept za prisnost: Najmanje pet poljubaca dnevno

Isto treba da bude sa dnevnim ritualnima prisnosti. Mali signali nežnosti, uredno postavljeni, da znamo da je sa našom vezom sve u redu, čak i kad je sve ostalo u neredu. Ako ne rade, takođe su upozoravajući, jer onda znači da sa vezom nešto nije u redu.
Stručnjaci savetuju pet poljubaca dnevno. I volim te, pred spavanje. Ne morate da brojite, ali nemojte propustiti da poljubite partnera kad se rastajete i sastajete – mali sočni cmok, ili dubok poljubac uz zagrljaj, koji obećava dublju razmenu prisnosti za kasnije.

Editors choice