Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Warning: imagejpeg(/srv/wannabe/bride/wp-content/uploads/2013/11/get1-870x350.jpg): failed to open stream: Permission denied in /srv/wannabe/bride/wp-includes/class-wp-image-editor.php on line 387

Čest je slučaj da par koji je živeo u nepodnošljivoj napetosti nakon razvoda oseća olakšanje, a onda se deo poštovanja, razumevanja i međusobne simpatije vrati u obliku saradnje za dobrobit dece.

To je onaj primer iz izreke bolje dobar razvod nego loš brak.

Ali, za dobar razvod, kao i za dobar brak, potrebno je dvoje.

Ocu koji je izbegavao očinske odgovornosti korak ka prijateljstvu i saradnji sa bivšom suprugom ume da omogući upravo činjenica da su deca pripala njoj i da je sva odgovornost oficijelno njena.

get Razvedeni roditelji: Saradnici na istom zadatku

Najbolji model samohranog roditeljstva je sporazumni razvod.

Tada je on rasterećen i sposoban da prioritet zvani dobrobit dece postavi van okvira svoje privatnosti i da mu se posveti sa poslovnim osećanjem dužnosti.

Razvedeni supružnici dogovaraju se o svim bitnim momentima, izdacima i mogućnostima, sreću se i zajedno provode dečije rođendane. Oni su upućeni u glavne poslovne i privatne tokove života svojih bivših partnera i održavaju prijateljsku atmosferu, ne samo zbog dece, nego zbog iskrene naklonosti. Tu nema mržnje, ogovaranja i uplitanja dece u kojekakve razmirice. Svako radi najbolje za sebe i ima u vidu da je dobrobit onog drugog u tesnoj vezi sa dobrobiti dece.

Neki parovi sazru do ovakvog stepena saradnje baš zato što su se razveli, svesni da su na ovaj način bolji roditelji nego što bi to bili kao par.

Aleksina Đorđević

Editors choice