Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Postoje mnoge nepredviđene situacije koje mogu proizvesti krah braka i to je nešto protiv čega se ne može. Jednostavno nije upalilo, suprotnosti su jače od ljubavi koja je tinjala u nama, a sada je od nekadašnje vatre ostao samo plamičak sa vrlo malo šanse da se opet upali.

Ipak, među svim tim svinjarijama života, ne možemo na život baš uvek svaliti krivicu. Nekada smo krivi mi kao ljubavna celina, a nekada isključivo muškarci.

Mi, žene, posebno volimo da krivimo muškarce za sve, ali ovog puta nije o tome reč već o iskrenoj ispovesti jednog muškarca koji je priznao da je mogao više voleti, više poštovati i strasnije ljubiti.

Naime, izvesni Džerard Rodžers pošto je okončao šesnaestogodišnji brak sa svojom suprugom, otkrio je da je sve to moglo biti bolje. Ne, on nije ljut na nju, ni ogorčen, svestan je svog neuspeha, pa je poželeo da podeli svoju tugu sa drugima i udeli neke savete kako i druge parove ne bi snašla ista sudbina.

Slika 11 Razvedeni muškarac priznao: Treba voleti ženu do iznemoglosti

 

On dodaje da muž i žena nikada ne smeju da odustanu od veze, a kada prestanu sa udvaranjem i pružanjem nežnosti, tada prestaje ljubavna magija i njihov odnos postaje rutinski.

Slede saveti, za koje je on voleo da je postojala neka osoba da mu ukaže na njih.

Muškarci, nikada ne prestajte da se udvarate svojoj ženi!

Ne odnosite se prema braku kao prema nečem propratnom. To je veoma važna stvar i treba je negovati i zalivati, baš kao biljku, inače će ona uvenuti. Treba zgrabiti žensko srce i ne puštati ga ni na tren.

Zaštitite i svoje srce

Baš kao što čuvate njeno srce, treba sačuvati i svoje. Kako od potencijalnih opasnosti, tako i od drugih žena koje su spremne da ga ugrabe ukoliko ste dobra prilika i poznati kao šmeker iz kraja.

Editors choice