Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Poslednjih godina, krstarenja se više ne smatraju interesantnim samo penzionerima i sponzorušama koje pokušavaju da uhvate bogatog muža, već su postala privlačna i porodicama. Krstarenja su odlična za porodični odmor i kruzing kompanije počele su da prilagođavaju svoje ponude zahtevima porodica, kako bi upravo ovakvi gosti sve više dolazili.

Ranije ovi veliki brodovi nisu bili bezbedni za decu, ali sada ne morate da brinete o tome, jer se stanje potpuno promenilo. Zato, ukoliko želite i možete da priuštite sebi ovaj luksuz, obavezno to učinite, a evo i zašto.

Ogromni su

Kruzeri odavno više nisu samo veliki brodovi. Svake godine sve su veći i lepši, zapravo sada više podsećaju na plutajuće gradove. Sve što možete da zamislite nalazi se na brodu! Zato su i zanimljivi porodicama. Postoje vodeni parkovi, zidovi za penjanje, autići na sudaranje, veliki bazeni, kuglane, mini golf tereni, bioskopi, sve što vam može pasti na pamet!

Princess Put pod noge: Zašto su krstarenja pogodna za porodice

Za svakoga ponešto

Ako ste ikada pomislili kako je veoma teško da nađete savršen odmor za sve generacije, tako da niko ne ispašta dok se drugi zabavljaju. Na kruzeru ima stvari koje su zanimljive i detetu od 4 i dedi od 80 godina!

Povoljniji su

Verovali ili ne, na kraju će vam jeftinije ispasti da bukirate sobu za 5-6 osoba na kruzeru, nego što bi vas koštalo da plaćate sobe u nekom hotelu ili rizortu.

Tinejdžeri

Već smo naglasili da su pogodni za sve generacije, ali tinejdžeri su priča za sebe! Letovanje sa tinejdžerima zna da bude noćna mora. Međutim, kruzeri su se pobrinuli i da izađu u susret potrebama ovog specifičnog sloja, tako što su osmislili zabavne aktivnosti na samom brodu, ali i brojne ekskurzije koje će im se dopasti.

Videćete brojna mesta

Krstarenje je odličan način da vidite više mesta odjednom.

Tako da ukoliko volite aktivan odmor i želite da posetite više destinacija u toku odmora, krstarenje je kao izmišljeno za vas!

cruisepackages Put pod noge: Zašto su krstarenja pogodna za porodice

Tematska krstarenja

Postoje recimo Diznijevi brodovi, ali i brojni drugi poput onih sa temom karnevala i ostali, gde je svaki detalj ukopljen u generalnu temu i gde ćete se osećati kao da ste upali u neki paralelni univerzum ili da ste u drugom svetu!

Lenka Gatić

Editors choice