Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

U dve prosečne šesnaestospratnice, koje dele betonsko dvorište između i garažu ispod njega, i čije terase na unutrašnjim vertikalama gledaju jedne u drugu, imate prosečno jednog opasnog ludaka i tri do četiri komada bezopasnih, jednog egzibicionistu i neustanovljen broj voajera, gomilu penzionera i mnogo manju gomilu dece.

Prilikom značajnih srpskih praznika, kao što je nova godina, srpska nova godina, a tu su i rođenja i slave, otkrićete da su obe zgrade naoružane do zuba. U ponoć, svi pucaju uvis. Ako živite na višim spratovima, ne razmišljajte, zaležite! Izljubićete preživele ukućane kad prođe prangijanje.

A kad biste znali da je najviše metaka ispalio onaj simpatični dekica što ga srećete u bakalnici pored garaže i što je uvek tako ljubazan i tako staroškolski džentlmen, ne biste poverovali, je l’ da?

young couple moving Porodica i društvo: Zdravo komšija (3. deo)

Recite zdravo komšija u stilu asta la vista

Ko bi rek’o da je dekica pukovnik u penziji?!

Tako da, ako mislite da je nekulturno pucati u bloku zgarda, ako vam smeta onaj drkadžija što izgleda nema druga posla, nego se čitav dan krije iza zavese i čeka da neka komšinica izađe na terasu i uoči ga, kako bi se mahnito bacio na masturbaciju, dok vi izbacujete đubre iz kuhinje na terasu, ako vas nervira što vašeg švalera bakica preko puta presreće u svako doba, radosno ga pozdravljajući pitanjem a kako vam je gospođa, ako šizite od komšijske dece, muzike, bušilica, vreme je da se spasavate.

Recite zdravo komšija u stilu asta la vista, prodajte stan i odselite se na salaš. Ili počnite da trenirate špijuniranje, možda ćete otkriti skriveni talenat.

Prethodne delove možete pročitati ovde.

Aleksina Đorđević

 

Editors choice