Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Ako vam je blizak pojam energetskog toka, onda možete i da prihvatite da vas krsta i vrat bole, jer se tu energija blokira. Vežbanje asana, položaja u jogi uz disanje i meditaciju, balansira energetski tok. Ukoliko vam ovo zvuči  kvaziistočnjački, možda je prihvatljivije objašnjenje da je joga veoma delotvorna disciplina kičme.

U asanama se kičma savija i uvrće na sve strane, bez naprezanja, uz opuštanje a ne naprezanje mišića, čime se stiče trajna gipkost, sprečava okoštavanje i pospešuje cirkulacija.

Pravilno disanje omogućava pravilan dotok kiseonika tokom vežbanja, pa nema nagomilavanja mlečne kiseline i upale mišića.

5bi quyet tap the duc giam can nho yoga 1 Porodica i društvo: Kome treba joga?

Kome treba joga?

Posle nekog vremena, položaje koji su vam bili teški i naporni, izvodite sve lakše, a kad dosegnete osećaj opuštenosti i prijatnosti u zadržavanju nekog napornog položaja, kao što je u početku, recimo,prebacivanje nogu preko glave, sa kolenima pored ušiju, to znači da vam je telo proradilo. Primetićete da vam se vrat više ne koči, da ne ustajete iz kreveta sa napetošću u krstima i da uveče ne morate pola sata da grejete stopala, da biste mogli da zaspite. Držanje tela se popravlja, u stanju ste da se temeljno opustite, jer se to na jogi uči i svi vam upućuju komplimente. Usput ćete verovatno i smršati, iako ne držite neku posebnu dijetu. Takođe, višak kilograma nije nikakva prepreka sticanju gipkosti i osvajanju položaja koje niste mogli ni da zamislite, kao što je, recimo, stoj na glavi.

Aleksina Đorđević

 

Editors choice