Trudnice obično vole da se fotografišu i to u svakom stadijumu trudnoće. Prateći kako napreduje njihov stomak, one se trude da uvek smisle nove načine da naprave zanimljive fotografije. Međutim, uglavnom se to svodi na to da neko njih ljubi u stomak, da one rukama formiraju srce na svom stomaku i slično. Ok, nemamo ništa protiv ovih fotografija, ali su već viđene i to mnogo puta.

Tako misli i fotograf Adam Opris koji je odlučio da trudnice fotografiše na veoma neobičan način. Naime, one su sve fotografisane pod vodom!

On je ceo svoj život proveo kraj okeana pa je sada hteo to i da iskoristi za fotografiju. Evo rezultata.

Podvodne fotografije trudnica 1 Podvodne fotografije trudnica Podvodne fotografije trudnica 2 Podvodne fotografije trudnica Podvodne fotografije trudnica 4 Podvodne fotografije trudnica Podvodne fotografije trudnica 5 Podvodne fotografije trudnica Podvodne fotografije trudnica 6 Podvodne fotografije trudnica Podvodne fotografije trudnica 7 Podvodne fotografije trudnica Podvodne fotografije trudnica 8 Podvodne fotografije trudnica Podvodne fotografije trudnica 9 Podvodne fotografije trudnica Podvodne fotografije trudnica 11 Podvodne fotografije trudnica

Lenka Gatić

Comments