Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Trudnice obično vole da se fotografišu i to u svakom stadijumu trudnoće. Prateći kako napreduje njihov stomak, one se trude da uvek smisle nove načine da naprave zanimljive fotografije. Međutim, uglavnom se to svodi na to da neko njih ljubi u stomak, da one rukama formiraju srce na svom stomaku i slično. Ok, nemamo ništa protiv ovih fotografija, ali su već viđene i to mnogo puta.

Tako misli i fotograf Adam Opris koji je odlučio da trudnice fotografiše na veoma neobičan način. Naime, one su sve fotografisane pod vodom!

On je ceo svoj život proveo kraj okeana pa je sada hteo to i da iskoristi za fotografiju. Evo rezultata.

Podvodne fotografije trudnica 1 Podvodne fotografije trudnica Podvodne fotografije trudnica 2 Podvodne fotografije trudnica Podvodne fotografije trudnica 4 Podvodne fotografije trudnica Podvodne fotografije trudnica 5 Podvodne fotografije trudnica Podvodne fotografije trudnica 6 Podvodne fotografije trudnica Podvodne fotografije trudnica 7 Podvodne fotografije trudnica Podvodne fotografije trudnica 8 Podvodne fotografije trudnica Podvodne fotografije trudnica 9 Podvodne fotografije trudnica Podvodne fotografije trudnica 11 Podvodne fotografije trudnica

Lenka Gatić

Editors choice