U jednom trenutku ste najsrećnija žena na svetu -mlada, srećna i voljena. Konačno ste našle čoveka svog života! On vas razume, on je tu za vas u svakom trenutku, on vas drži kao malo vode na dlanu.

Ali, onda u jednom trenutku, vi poželite da odete iz cele te priče. U vezi sa njim, vi ste zaboravili ko ste, zabravili sebe i svoje potrebe i sve je počelo da vas guši. I želite da odete, ali ne znate kako, plašite se da ostanete sami. A šta ako ne nađete novu ljubav? A šta ako je to to, prosto, ako veza ne može da bude zabavna posle toliko vremena?

Budite hrabre i izađite iz priče koja vas više ne čini srećnom i ne plašite se posledica.

5 znakova da je vreme da raskineš veridbu Pet znakova da je vreme da raskineš veridbu

Jedino što vas drži u vezi je novac

Zakazali ste svadbu. Platili ste prostor, fotografa, dekoraciju… I kako sada da sve to propadne jer ste se predomislili. To puno košta. A koliko košta vaša sreća? Ima li cenu to što ćete ući u brak koji ne želite sa čovekom koga više ne volite?

Ismevaće vas prijatelji

Da niko ne zna da ste vereni vi biste lako izašli iz cele priče, ali šta će reći svi ti ljudi koji malte ne već uveliko planiraju odlazak na vaše venčanje? Dokle god vam tuđe mišljenje bude bilo važnije od vaše sreće, bićete nesrećni. Naučite da budete sebi prioritet.

Comments