Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Kriterijumi za sreću svakom od nas su različiti. Ipak, kada se priča o ljubavnoj sreći, većina se slaže da su obostrana ljubav i poštovanje preduslov za izgradnju kvalitetne veze. Ono što treba dodati tome su neke svakodnevne stvari koje parovi rade, na osnovu kojih ih okolina prepoznaje kao srećne.

Svi imamo neke samo nama poznate rituale, koje sprovodimo sa partnerom daleko od očiju drugih, ali ima i onih koji su viđeni kod mnogih parova, pa se tako mogu uzeti kao opšta “diferencia specifica” srećnih parova.

Provođenje slobodnog vremena zajedno

Brz tempo života, posebno tokom radnih dana, ne ostavlja puno vremena za uživanje sa najbližima. Kada parovi uz to imaju i decu, vremena za “kuliranje u dvoje” gotovo da nema. Međutim, oni koji žele da se potrude, nađu uvek način da sa svojim partnerom popiju kafu posle posla u gradu, ili da uveče ne odu rano u krevet, već pogledaju zajedno neki film.

Poznavanje “ljubavnog jezika” svog partnera

Jako je važno da prepoznate na koji način vaš partner pokazuje ljubav. Najveća greška koju mnogi prave je poistovećivanje sa drugima, posebno sa brakom svojih roditelja. Možda je vaš otac imao običaj da stalno grli majku i izjavljuje joj javno ljubav, a vaš partner nije tako otvoren, ali ćete u tome kako vam pomeri kosu sa čela prepoznati reči: “Volim te“.

srecan par Pet stvari koje rade srećni parovi

Editors choice