Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Postoji mnogo načina da proslavite godišnjicu braka i iznova krojite uspomene koje predstavljaju najslađi deo vaše ljubavi. Prva i osnovna stvar koju treba da imate na umu da je zaista ljubav jedino što vam je potrebno. Mi vam predlažemo pet kreativnih načina na koje možete proslaviti novu godinu vaše svete zajednice.

Šampanjac uz album za slike.

Savršena uvertira! Nagradite vašu ljubav i nazdravite godini koja je iza vas. Otvorite album sa slikama sa i odgledajte snimak sa venčanja, prisetite se tog dana, proživite ga još jednom i ne zaboravite da se smejete prijatnim uspomenama. Neka vam ovaj ritual pređe u naviku.

Smeh je lek.

Uvek živite život punim plućima, smejte se kao da vas niko ne gleda i volite kao da niste nikada ranije. Neka smeh postane glavni sastojak proslave vaše godišnjice braka. Zaboravite na račune, posao i probleme, jednostavno se prepustite i uživajte.

newlywed Pet načina da proslavite godišnjicu braka

Bajka je počela

Slatkiši koji oživljavaju uspomene.

Drage dame, eksperimentišite. Zašto da još jednom ne okusite vaše venčanje? Uz malo mašte i uloženog truda možete pripremiti poslasticu u kojoj ste uživali tog dana kada ste sklopili svetu zajednicu.

Neka prijatelji budu uz vas.

Proslava godišnjice braka ne mora biti velika kao venčanje, ali ipak pozovite najbliže i najdraže prijatelje i članove uže porodice. Pripremite večeru, pravite žurku i uživajte!

Zagrljaj koji vraća uspomene.

Bez obzira da li ćete otputovati, veče provesti sami ili sa prijateljima ne zaboravite da zagrlite jedno drugo i prisetite se trenutka kada ste izgovorili sudbonosno “Da”.

Tekst: Kristina Živanović

Editors choice