Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zajednički obrok sa porodicom je uvek dobar način da se povežete i psihički i emotivno. Međutim, mnoge porodice ovo propuštaju jer uzmu tanjir i odu pred televizor gde i započnu i završe obrok. Imamo par ideja kojima ćete ponovo okupiti porodicu za stolom i uživati u svakom trenutku!

Gosti za večerom

Pitajte svakog člana porodice koji sedi za stolom koga bi voleo da dovede na večeru i zašto. Gost može da bude bilo ko iz bilo kog vremenskog perioda. Ovakav razgovor može biti ili sjajan način da saznate koliko su vaša deca naučila iz istorije, ili saznanje da zaista znaju previše o poznatima. Takođe, možda biste mogli da zapišete sva ta imena i zamislite sve te ličnosti za stolom istovremeno. Šta bi im bilo zajedničko?

Završite priču

Sećate li se igrice gluvih telefona koju ste igrali kad ste bili klinci? Ovo je nova, poboljšana verzija te igrice koju biste mogli da igrate za stolom. Započnite neku priču, i neka svako od učesnika igre (osoba koje sede za stolom), doda po rečenicu, ili čitavo poglavlje priče. Radite na razradi i zaključku, tako da imate zaršenu priču kada završite sa večerom.

slika1 dinner time with family Pet igrica u kojima ćete uživati sa porodicom

Uživajte u čaroliji svog doma sa onima koje najviše volite

Dan za razgovor

Svaka porodica provodi vreme razgovarajući o proteklom danu. Međutim, malo njih to radi na zabavan način. Da biste od svakodvnevnih i već dosadnih priča napravili interesantne i zanimljive, probajte sledeće: osoba koja počne da priča o svom danu mora najpre da odabere slovo koje u celoj priči ne sme da se koristi. Reči koje počinju ovim slovom ne mogu da se koriste u prepričavanju dana. Reči koje ćete koristiti kao zamenu za izbačene mogu da doprinesu razigranosti priče i svi ćete se sigurno smejati!  Postarajte se da svaki član porodice dobije svoju priliku da prepriča dan!

Kockice                                       

Ova igrica se igra kockicama i uključuje brojeve od 2 do 4. Svaka osoba za stolom baca kockice i pokušava da napravi rezultat od 100. Ukoliko kockica stane na broju 1, čitav dotadašnji rezultat, tj. bodovi koje je ta osoba sakupila se brišu. Ovo je odlična igrica za stariju decu koja umeju da sabiraju brzo, mada, i mlađima može da bude interesantno ako im stariji pomognu u računici. Takođe, ako imate više dece, uvek možete da napravite timove mlađi-stariji.

Ko sam ja?

Svako zamisli poznatu ličnost bez da kaže ko je i onda postaje ta osoba. Ako dođe red na vas, kažete ko ste, ali ne otkrivate svoje ime niti neke previše karakteristične informacije. Možete i da imitirate gestikulaciju te osobe ako želite. Na primer, ako ste Šer (Cher), zabacujte kosu preko ramena i uvrnite usne. Svi prisutni za stolom su pozvani da vam postavljaju pitanja. Porodica neka odabere da li na odgovore želite da odgovarate sa “da” ili “ne”, ili možete da date opsežne opise. Onaj ko pobedi prvu rundu je sledeći koji bira ličnost!

Večera, ili bilo koji drugi obrok tokom kog ste na okupu sa porodicom je odličan način da se zbližite sa svojim najmilijima. Zašto ne biste pokušali neku od ovih igrica (ili biste, čak, mogli da smislite i neku svoju)? Sigurni smo da će doprineti lepšoj atmosferi!

Tekst: Maja Luković

Editors choice