Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Koliko ste puta postavili ovo pitanje svom mužu? A on vas je sigurno bledo gledao i pitao se zašto vi ne umete da promenite gumu na automobilu! Da, baš tako. Oni ne znaju oko dece, a mi oko automobila! Ako znate da ima muškaraca koji svog četvorotočkaša gledaju sa takvom ljubavlju, kao žena dete, onda vam je sve jasno.

Dolazak bebe u kuću uvodi neka nova pravila ponašanja, ali i nove obaveze. Samo što se podrazumeva da se žena rodila sa predznanjem o prepovijanju, dojenju, uspavljivanju… Kao da nam je kratak kurs o roditeljstvu urezan u naš DNK, pa te niko ne pita da li znaš to da radiš. Zato muškarci mogu da se do mile volje prave nesposobni za ovu vrstu poslova. Mnogi od njih ne smeju ni svoju bebu da uzmu u ruke dok ne bude teška bar 9 kilograma! I to se njima može, jer pobogu oni to ne umeju!

tata i beba Zašto ne umeš da menjaš pelene?

Prepovijanje bebe je već veoma ozbiljan zahvat za koji je novopečenim tatama potrebno da prođu mnoge psihofizičke promene. Ima tu mnogo da se uči. Šta ide napred, a šta pozadi, da li je dovoljna jedna vlažna maramica ili pola pakovanja za jedno povijanje, kako se zakopčava bodi… A tek da ne pričamo o neprijatnom mirisu koji se širi iz pelene na koji su “nežni nosevi” očeva, veoma osetljivi. Znate ono – mami ne smrdi kaka od njene bebe, a tati se okreće želudac!

Editors choice