Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Gubitak spontanosti i disciplinovan pristup seksu, povezuju par koji se trudi da napravi bebu na mnogo dublji način, nego trudnoća koja se dešava slučajno ili bez ikakvog napora i posebnog nastojanja. Njihov seks više nije samo njihova stvar, jer tu se upliću doktorski saveti, hormonski tretmani i ostale procedure, koje treba stočki podneti. Ali kad uspe, to je sigurno sto posto baš ono što su zajedno hteli i nema većeg postignuća i dublje povezanosti za dvoje ljudi.

Seks prestaje da bude igra i postaje zadatak

Igrali ste se dovoljno dugo i nije vam se dogodilo ono što drugi parovi nastoje da spreče, a vi priželjkujete. Više ne mislite da će vam roditeljstvo doći spontano i počinjete da posećujete lekare, a vaš seksualni život dobija oblik spartanske discipline i dužnosti na kojoj je potrebno da istrajete bez obzira na sve. Jedino zajedno i bodreći jedno drugo možete uspeti. Seks više nije igra, nego ozbiljan zadatak, koji zahteva plansku akciju.

Pet stvari koje će razumeti samo parovi koji prave bebu1 Pet stvari koje će razumeti samo parovi koji prave bebu

Satnica se mora poštovati

Zbogom spontanosti. Saznaćete sve o ovulaciji, najpovoljnijim položajima i nećete propuštati zakazane termine. Jer ako tačno u tih nedelju dana imate najviše šanse da napravite bebu i ako to znači svakodnevni seks, bavićete se time bez zabušavanja. Nema odlaska na rođendanski žur najbolje prijateljice, jer je večeras na rasporedu seks i posle toga dva sata ležanja sa podignutim nogama, bez odlaska da piškite i operete se.

Editors choice