Kakvo venčanje bi trebalo da imaš sudeći po tvom horoskopskom znaku?

Kako se menjao izgled vereničkog prstenja kroz vreme (VIDEO)

Jesenje venčanje u bojama prirode

Bridal Fashion Week: Aksesoari koje ćeš želeti da nosiš i to ne samo na venčanju

Kako da ukrasiš kosu na drugačiji način

Praktični saveti za svaku nevestu: Šta treba da uradiš pre nego što obučeš venčanicu?

Diskretne i romantične: Najlepše tetovaže za parove u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled!

Vereništvo na društvenim mrežama: Šta ne treba da objavljuješ?

Budi drugačija, obuci za svadbu – odelo

Stvari koje želiš da zna tvoja (buduća) ćerka

1/2

Pojedine oblasti u Americi imaju zaista čudne zakone kojima su regulisani intimni, ljubavni i bračni odnosi između dve osobe, a za vas izdvajamo neke od najzanimljivijih.

U državi Tenesi, od nedavno postoji zakon koji zabranjuje zaljubljenim parovima koji pohađaju školu, da se u školi drže za ruke. Ne kaže se da li su zabranjeni i drugi oblici ispoljavanja nežnosti i prisnosti, jer domišljata mladež svašta može da uradi i vezanih ruku.

U gradu Truro, u blizini Bostona u državi Masačusets, gradski propisi nalažu budućem mladoženji da dokaže svoju muškost, tako što će upucati tri vrane ili šest kosova.

U Montani možete sklopiti brak, a da uopšte ne dođete na svoje venčanje! Sve što je potrebno, jeste uredna papirologija, potpisana i overena, kroz koju je jasno da se dvoje izjašnjava sa DA.

U Bekersfildu u Kaliforniji postoji verovatno najbizarniji zakon koji se odnosi na seks – tamo je obavezno korišćenje kondoma, ukoliko stupate u seksualni odnos sa Sotonom. Da, seks sa silom nečistom je tako dosta bezbedniji.

U Viskonsinu je ljubljenje u vozu zabranjeno. Kao i držanje kondoma na vidnom mestu u apoteci. Diskrecija i pristojnost regulisani su zakonom.

Editors choice