Iznenađujući trendovi za venčanja u ovoj godini

Beskompromisno venčanje – ko će sve da se uvredi

Najčešće greške koje mlade prave pri izboru šminke i frizure

Instagram trendovi za prolećna venčanja

Uvrnute stvari o kojima nemaš prilike da razgovaraš – dok ne dobiješ decu

Zašto je venčanica bela?

Kokteli koji će oduševiti tvoje goste (RECEPTI)

Ove fotografije učiniće da poveruješ u ljubav

Budi drugačija i nosi “crop top” venčanicu

Kako da uvrstiš picu u jelovnik za svoje venčanje

1/2

Pojedine oblasti u Americi imaju zaista čudne zakone kojima su regulisani intimni, ljubavni i bračni odnosi između dve osobe, a za vas izdvajamo neke od najzanimljivijih.

U državi Tenesi, od nedavno postoji zakon koji zabranjuje zaljubljenim parovima koji pohađaju školu, da se u školi drže za ruke. Ne kaže se da li su zabranjeni i drugi oblici ispoljavanja nežnosti i prisnosti, jer domišljata mladež svašta može da uradi i vezanih ruku.

U gradu Truro, u blizini Bostona u državi Masačusets, gradski propisi nalažu budućem mladoženji da dokaže svoju muškost, tako što će upucati tri vrane ili šest kosova.

U Montani možete sklopiti brak, a da uopšte ne dođete na svoje venčanje! Sve što je potrebno, jeste uredna papirologija, potpisana i overena, kroz koju je jasno da se dvoje izjašnjava sa DA.

U Bekersfildu u Kaliforniji postoji verovatno najbizarniji zakon koji se odnosi na seks – tamo je obavezno korišćenje kondoma, ukoliko stupate u seksualni odnos sa Sotonom. Da, seks sa silom nečistom je tako dosta bezbedniji.

U Viskonsinu je ljubljenje u vozu zabranjeno. Kao i držanje kondoma na vidnom mestu u apoteci. Diskrecija i pristojnost regulisani su zakonom.

Editors choice