Ako je sudeći prema beauty influenserima, ovo će biti svadbeni trendovi za narednu godinu

Sveže ideje za letnje venčanje

Umesto venčanice – odelo!

Wedding Beauty Guide: Hair&Makeup saveti za tvoj najvažniji dan

Boho venčanica: Čista romantika!

Boje lakova za nokte za tvoje letnje venčanje

Neobične palete boja za tvoje letnje venčanje

Šta vam treba za uspešan medeni mesec

Strahovi koje treba da razrešite pre ulaska u brak

Vodič za svatove: Kako da budeš dobar gost na venčanju?

1/2

Pojedine oblasti u Americi imaju zaista čudne zakone kojima su regulisani intimni, ljubavni i bračni odnosi između dve osobe, a za vas izdvajamo neke od najzanimljivijih.

U državi Tenesi, od nedavno postoji zakon koji zabranjuje zaljubljenim parovima koji pohađaju školu, da se u školi drže za ruke. Ne kaže se da li su zabranjeni i drugi oblici ispoljavanja nežnosti i prisnosti, jer domišljata mladež svašta može da uradi i vezanih ruku.

U gradu Truro, u blizini Bostona u državi Masačusets, gradski propisi nalažu budućem mladoženji da dokaže svoju muškost, tako što će upucati tri vrane ili šest kosova.

U Montani možete sklopiti brak, a da uopšte ne dođete na svoje venčanje! Sve što je potrebno, jeste uredna papirologija, potpisana i overena, kroz koju je jasno da se dvoje izjašnjava sa DA.

U Bekersfildu u Kaliforniji postoji verovatno najbizarniji zakon koji se odnosi na seks – tamo je obavezno korišćenje kondoma, ukoliko stupate u seksualni odnos sa Sotonom. Da, seks sa silom nečistom je tako dosta bezbedniji.

U Viskonsinu je ljubljenje u vozu zabranjeno. Kao i držanje kondoma na vidnom mestu u apoteci. Diskrecija i pristojnost regulisani su zakonom.

Editors choice