Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Pojedine oblasti u Americi imaju zaista čudne zakone kojima su regulisani intimni, ljubavni i bračni odnosi između dve osobe, a za vas izdvajamo neke od najzanimljivijih.

U državi Tenesi, od nedavno postoji zakon koji zabranjuje zaljubljenim parovima koji pohađaju školu, da se u školi drže za ruke. Ne kaže se da li su zabranjeni i drugi oblici ispoljavanja nežnosti i prisnosti, jer domišljata mladež svašta može da uradi i vezanih ruku.

U gradu Truro, u blizini Bostona u državi Masačusets, gradski propisi nalažu budućem mladoženji da dokaže svoju muškost, tako što će upucati tri vrane ili šest kosova.

U Montani možete sklopiti brak, a da uopšte ne dođete na svoje venčanje! Sve što je potrebno, jeste uredna papirologija, potpisana i overena, kroz koju je jasno da se dvoje izjašnjava sa DA.

U Bekersfildu u Kaliforniji postoji verovatno najbizarniji zakon koji se odnosi na seks – tamo je obavezno korišćenje kondoma, ukoliko stupate u seksualni odnos sa Sotonom. Da, seks sa silom nečistom je tako dosta bezbedniji.

U Viskonsinu je ljubljenje u vozu zabranjeno. Kao i držanje kondoma na vidnom mestu u apoteci. Diskrecija i pristojnost regulisani su zakonom.

Editors choice