Najvažniji rituali koji se tiču venčanja

Mobilni telefon ukazuje na to da li vam je brak skladan

Malo venčanje – veći manevarski prostor

Iz riznice bračnog iskustva: Saveti slobodnima

Dekoracija i opremanje sale za venčanje – po Feng Šui principima

Pripreme za venčanje: Kako da držiš dijetu

Šta je to predbračni ugovor i zašto ti je možda potreban

Mladin neseser: Sve što će ti možda trebati

Pravila stajlinga za mlade koja slobodno smeš da prekršiš

Nesvakidašnje ideje za bidermajer

1/2

Pojedine oblasti u Americi imaju zaista čudne zakone kojima su regulisani intimni, ljubavni i bračni odnosi između dve osobe, a za vas izdvajamo neke od najzanimljivijih.

U državi Tenesi, od nedavno postoji zakon koji zabranjuje zaljubljenim parovima koji pohađaju školu, da se u školi drže za ruke. Ne kaže se da li su zabranjeni i drugi oblici ispoljavanja nežnosti i prisnosti, jer domišljata mladež svašta može da uradi i vezanih ruku.

U gradu Truro, u blizini Bostona u državi Masačusets, gradski propisi nalažu budućem mladoženji da dokaže svoju muškost, tako što će upucati tri vrane ili šest kosova.

U Montani možete sklopiti brak, a da uopšte ne dođete na svoje venčanje! Sve što je potrebno, jeste uredna papirologija, potpisana i overena, kroz koju je jasno da se dvoje izjašnjava sa DA.

U Bekersfildu u Kaliforniji postoji verovatno najbizarniji zakon koji se odnosi na seks – tamo je obavezno korišćenje kondoma, ukoliko stupate u seksualni odnos sa Sotonom. Da, seks sa silom nečistom je tako dosta bezbedniji.

U Viskonsinu je ljubljenje u vozu zabranjeno. Kao i držanje kondoma na vidnom mestu u apoteci. Diskrecija i pristojnost regulisani su zakonom.

Editors choice