Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Naučna istraživanja došla su do zaključka: “Ako je žena srećna u braku, dodatno će se truditi da kreira pozitivna iskustva za svog muža. Možda ga bolje i više sluša, nudi više emotivne podrške, ili više pomoći oko dnevnih aktivnosti.” Nije nam bila potrebna nauka, da bismo zaključili da srećna žena više daje i da joj je više stalo do sreće njenog partnera i njene porodice.

Srećnoj ženi ništa nije teško

Ne samo što joj nije teško da bilo šta učini za svog muža i svoju decu, čak i kad je umorna i neraspoložena, nego joj suštinski ništa nije teško – život nije teret, koji mora da vuče, nego izazov, na koji želi da odgovori. Zadovoljstvo u braku obuhvata čitavo biće žene i reflektuje se na njen odnos prema svemu i svima van porodice i prema životu uopšte. Srećna žena ima zdrave stavove, ambiciozna je i puna energije – i ništa je ne mrzi.

Ona ima bolje mišljenje o sebi

Zadovoljstvo bračnim životom, ljubav prema partneru i svest o tome da je voljena, prihvaćena i poštovana, isceljuju ostatke nesigurnosti i nedostatak samopouzdanja iz mladosti. Srećna žena vrednuje sebe, ona je zadovoljna svojim izborima, svojim životom, svojom porodicom, svojim partnerom i svesna je koliko je to dragoceno. Ona je zaslužila svoju sreću i odgovorno će nastaviti da je zaslužuje – neće postati razmažena, neće spavati na lovorikama.

srecna zena Nauka je POTVRDILA – srećna žena, jednako srećna porodica

Editors choice