Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/3

Generacije i generacije su odrastale uz Diznijeve ali i ostale dugometražne crtaće, a nema sumnje da su vremenom neki od njih postali svetski blokbasteri. Oni malo stariji sa setom se prisete vremena kada su na kasetama gledali, gotovo bez daha, crtaće koji će se naći na našoj listi i dan-danas. Kada su odrasli ljudi rado se u slobodno vreme opuste i prisete detinjstva upravo gledajući crtane filmove.

Današnja deca sve manje uživaju u crtaćima koji su obeležili odrastanje njihovih mama i tata, ali nema sumnje da se mnogi roditelji trude da i njihova deca zavole Pepeljugu, Malu Sireni ili Mazu i Lunju. Bez obzira koji ste vi crtani film besomučno gledali kao mali i koji ste doslovno obožavali, neki animirani filmovi proglašeni su za najbolje svih vremena.

“Maza i Lunja”

Postoji legenda vezana za ovaj crtać, a glasi da, kada je prvi put sam Volt Dizni gledao ovaj animirani film, nikako nije odobravao scenu kada koker španijel Maza i nestašni pas Lunja na svojoj romantičnoj večeri zagrizu istu špagetu i jedu je sve dok se njihova lica ne spoje u poljubac. Da i tvorac najboljih crtaća svim vremena ume da pogreši dokaz je taj da je ova scena zamalo izbačena iz filma iako je, pola veka kasnije, ona omiljena scena mnogim ljudima.

Editors choice