Kakvo venčanje bi trebalo da imaš sudeći po tvom horoskopskom znaku?

Kako se menjao izgled vereničkog prstenja kroz vreme (VIDEO)

Jesenje venčanje u bojama prirode

Bridal Fashion Week: Aksesoari koje ćeš želeti da nosiš i to ne samo na venčanju

Kako da ukrasiš kosu na drugačiji način

Praktični saveti za svaku nevestu: Šta treba da uradiš pre nego što obučeš venčanicu?

Diskretne i romantične: Najlepše tetovaže za parove u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled!

Vereništvo na društvenim mrežama: Šta ne treba da objavljuješ?

Budi drugačija, obuci za svadbu – odelo

Stvari koje želiš da zna tvoja (buduća) ćerka

1/3

Generacije i generacije su odrastale uz Diznijeve ali i ostale dugometražne crtaće, a nema sumnje da su vremenom neki od njih postali svetski blokbasteri. Oni malo stariji sa setom se prisete vremena kada su na kasetama gledali, gotovo bez daha, crtaće koji će se naći na našoj listi i dan-danas. Kada su odrasli ljudi rado se u slobodno vreme opuste i prisete detinjstva upravo gledajući crtane filmove.

Današnja deca sve manje uživaju u crtaćima koji su obeležili odrastanje njihovih mama i tata, ali nema sumnje da se mnogi roditelji trude da i njihova deca zavole Pepeljugu, Malu Sireni ili Mazu i Lunju. Bez obzira koji ste vi crtani film besomučno gledali kao mali i koji ste doslovno obožavali, neki animirani filmovi proglašeni su za najbolje svih vremena.

“Maza i Lunja”

Postoji legenda vezana za ovaj crtać, a glasi da, kada je prvi put sam Volt Dizni gledao ovaj animirani film, nikako nije odobravao scenu kada koker španijel Maza i nestašni pas Lunja na svojoj romantičnoj večeri zagrizu istu špagetu i jedu je sve dok se njihova lica ne spoje u poljubac. Da i tvorac najboljih crtaća svim vremena ume da pogreši dokaz je taj da je ova scena zamalo izbačena iz filma iako je, pola veka kasnije, ona omiljena scena mnogim ljudima.

Editors choice