Gani su divni i topli, a vaša deca nemaju mira! Kako da uljučite prirodu u njihove svakodnevne aktivnosti, a da, pri tom, uživaju u svakom momentu, pogledajte ovde!

Berite sveže voće – a onda napravite kolač ili nešto drugo zajedno!

Ukoliko živite na selu ili imate vikendicu gde gajite voće, idite sa svojom decom i počnite da berete! (Ne zaboravite da ponesete vagončić ili malu prikolicu u koju će deca stavljati voće (za njih su torbe i kese teške) i nemojte ići kada je uvše toplo napolju.) Kada dođete kući sa hrpom voća, napravite neku lepu voćnu salatu ili neke divne voćne pite ili jedite voćne kupove kojima ćete dodati sladoled!

Napravite domaći sladoled na štapić

Ovakvi sladoledi su prejeftini i jako ih je lako naći, i kada idite koliko ih klinci obožavaju (i koliko jelako napraviti zdrave poslastice), postaće vam deo rutine. Možete da ispunite različite modle svojim omiljenim voćnim sokom ili potražite neke interesantne recepte onlajn.

sladoled Načini da se zabavite sa svojim mališanima i ulepšate im leto

Udovoljite svojim mališanima divnim poslasticama

Idite na piknik

Ako imate asuru ili ogromno ćebe, neke grickalice i širok prostor na koji biste to mogli da raširite, imate sve što vam je potrebno za piknik! Možete otići u neki park, na plažu, jezero ili igralište – ili sve to postaviti u dvorištu. Deca će obožavati promenu scenarija. Ko zna, možda ih nagovorite da probaju novu hranu!

Comments