Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

Najlepši jesenji nevestinski buketi

Dekorativni dodir jeseni na tvom venčanju

Horoskop otkriva: Kako bi izgledala tvoja savršena prosidba?

Čudesni nevestinski buketi – koji nisu cvetni

10 dana pre venčanja – 10 stvari koje ne smeš da zaboraviš

Najlepši hoteli za medeni mesec – za ljubitelje vina

Fotografije sa venčanja koje moraš imati

1/2

Imate nameru da vaš brak uspe, naravno, jer se inače ne biste ni udavale. I tačno znate šta znači uspešan brak, iako jedva da možete da iskopate neki pozitivan primer među brakovima svojih prijatelja i poznanika. Budite svesne da brak nosite vi. Ženska energija je sasvim preovladala u savremenom svetu. Možda je oduvek i bila jača, ali bila je i zauzdavana, držana pod kontrolom i u izolaciji. Sada su stvari na otvorenom i budite spremne da u onome što želite od uspešnog braka uspete samo vi. Vaš partner će se možda prilagoditi manje ili više, a možda će se opirati svom silom.

On nije vaš prijatelj

U momentima kad treba da pokaže da vas razume, on ne ume da vam bude prijatelj, onako kako vi njemu jeste. Nije u stanju da shvati šta je najbolje za vas, bez preračunavanja kako će se to odraziti na njegove interese, navike, potrebe. Umesto da vas podrži u nameri da se obrazujete, promenite posao, posvetite se nekom hobiju, on će vas minirati svojom nezainteresovanošću, sitnim osvetama i otvorenim neprijateljstvom.

prijatelj u braku Pet muških izdaja u braku

Kad ste slabi, on vas napada

Imate grozan dan, nedelju, period. A obaveze i zahtevi se nisu smanjili i osećate užasan pritisak, paniku i nemoć. Trenutno jači i stabilniji partner je taj, koji bi trebalo da preuzme na sebe najveći deo svega, da bi omogućio slabom da se odmori i osnaži. Ali to se ne dešava kad ste vi slabi. Kao da mu je drago što ste posustali. Ne štedi vas ni delom ni rečima, nego vas kritikuje što zbog vas mora da narušava svoj komfor i što mu kvarite raspoloženje. Pa, poželećete da ga ubijete u takvim trenucima, ali bes će vam dati snagu za koju niste ni znali da je imate. Samo, od tog momenta pa nadalje, znaćete da sve morati sami i prezrećete partnera.

Editors choice