Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Imate nameru da vaš brak uspe, naravno, jer se inače ne biste ni udavale. I tačno znate šta znači uspešan brak, iako jedva da možete da iskopate neki pozitivan primer među brakovima svojih prijatelja i poznanika. Budite svesne da brak nosite vi. Ženska energija je sasvim preovladala u savremenom svetu. Možda je oduvek i bila jača, ali bila je i zauzdavana, držana pod kontrolom i u izolaciji. Sada su stvari na otvorenom i budite spremne da u onome što želite od uspešnog braka uspete samo vi. Vaš partner će se možda prilagoditi manje ili više, a možda će se opirati svom silom.

On nije vaš prijatelj

U momentima kad treba da pokaže da vas razume, on ne ume da vam bude prijatelj, onako kako vi njemu jeste. Nije u stanju da shvati šta je najbolje za vas, bez preračunavanja kako će se to odraziti na njegove interese, navike, potrebe. Umesto da vas podrži u nameri da se obrazujete, promenite posao, posvetite se nekom hobiju, on će vas minirati svojom nezainteresovanošću, sitnim osvetama i otvorenim neprijateljstvom.

prijatelj u braku Pet muških izdaja u braku

Kad ste slabi, on vas napada

Imate grozan dan, nedelju, period. A obaveze i zahtevi se nisu smanjili i osećate užasan pritisak, paniku i nemoć. Trenutno jači i stabilniji partner je taj, koji bi trebalo da preuzme na sebe najveći deo svega, da bi omogućio slabom da se odmori i osnaži. Ali to se ne dešava kad ste vi slabi. Kao da mu je drago što ste posustali. Ne štedi vas ni delom ni rečima, nego vas kritikuje što zbog vas mora da narušava svoj komfor i što mu kvarite raspoloženje. Pa, poželećete da ga ubijete u takvim trenucima, ali bes će vam dati snagu za koju niste ni znali da je imate. Samo, od tog momenta pa nadalje, znaćete da sve morati sami i prezrećete partnera.

Editors choice