Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Najbolji kuvari su muškarci, to svako zna. Ali ako ste ikada asistirali u nastajanju kuhinjskih čarolija, onda znate da jednom najboljem kuvaru treba čitava četa sluga, čistača, dobavljača i dodavača.

Kuvar u nadahnuću koristi za svaku čaroliju različitu šerpicu, za svaku šerpicu drugu kašičicu, za odlaganje masnog escajga svaku površinu koja mu je pri ruci. I po dva sata dinsta, pirjani, bari, prži i peče (u svim šerpama, tiganjima i loncima koje imate) a kad remek-delo bude gotovo, servira ga u svim tarnjirima i činijama koje imate, a vama se čini da se nikada nećete najesti od toga, a ionako ste već pregladneli.

Ali, hej, vredelo je skakutanja oko maestra!

Koliko god količine bile delikatne, sastojci egzotični, a imena začina neizgovorljiva, sve što maestro spremi, prosto je čarobno. Vaša nepca će se osećati počastvovano, a vaša spremačica će osećati da je zaradila platu.

tumblr letzfwojvl1qd7ow8o1 500 Muška kuhinja

Ups, sami perete sudove i ribate podove?

Ah, pa onda verovatno puštate svog maestra da kuva samo u posebnim prilikama, a ostalo, dnevno kuvanje obavljate sami, u jednoj posudi, s jednom kašikom i jednim nožem, a kad vas niko ne vidi, volite da jedete direktno iz šerpe.

Doduše, ima i onih muškaraca koji se staraju sami o sebi, a često usput i o još nekome, pa obavljaju i dnevno kuvanje i pranje sudova i sve ostalo što spada u kućne čarolije.

Ali, takvi najređe kuvaju vama.

Aleksina Đorđević

Editors choice