Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/3

Danas više nije čudno da žena postane mlada mama sa četrdesetak godina. Poznate glumice su se postarale za razbijanje raznih tabua o stilovima života žene – one mnogo zarađuju, ali i mnogo i predano rade i moramo da im verujemo.

Ako je njima normalno da slede svoje instikte, intuiciju, osećanja, da menjaju svoje stavove, izgled i interesovanja, da uživaju u vezama sa mladim momcima, da se razvode i ponovo udaju bez nekog opterećenja idejom o konačnom izboru i potrebi da se smire uz jednog partnera i ako se odlučuju da postanu majke u kasnim tridesetim, odnosno tek onda kada se osećaju jednako spremno da nose odgovornost i da uživaju u radostima i privilegijama majčinstva, to svakako ima neku težinu. Nije isto kao kad tvoja komšinica, držeća udovica, ima ljubavnika od dvadesetak godinica, ili kad tvoja prijateljica slavi četrdeseti rođendan sa željom da sledeće godine ostane trudna.

Osim što je isto. Svaka žena koja preuzima odgovornost za svoj život, koja želi da iskusi i doživi sva životna uzbuđenja, da se oseća strasno, predaje se potpuno, da daje sve od sebe i da dobija zauzvrat ono što zaslužuje, svaka žena koja je spremna da udahne smisao svom životu i da ga ispuni življenjem, kako bi se osećala ispunjenom, ima svako pravo da promoviše modele života koji odgovaraju njenom dinamičnom stilu življenja. Iako nije slavna glumica, nego samo nečija komšinica i drugarica.

hali beri Da li si i ti MLADA MAMA u četrdeset i nekoj?

Editors choice