Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Kada dođe leto, vašem detetu je često potrebna nova garderoba. Prvi razlog je što je verovatno preraslo odeću od prošle godine, ali sigurno je pored toga i većina stvari isflekana, pocepana ili uništena mnogobrojnim pranjem.

Međutim, gde pored svih troškova naći novac još i za sve te nimalo jeftine stvari. Još naravno u više kombinacija. Zvuči nemoguće, ali postoji rešenje.

Kupujte samo na rasprodajama

Ovo zvuči previše očigledno, ali baš u tome i jeste stvar. Ponekad poželite da priuštite deci neke odlične komade, ali koji koštaju skuplje i od vaše garderobe. Nemojte to raditi, jer dete će to brzo prerasti i u čemu je onda poenta.

Kupujte preko interneta

Ukoliko vam je teško da sa dvoje dece idete u velike kupovine, nema razloga panici. Možete postići zaista mnogo kupujući preko interneta. Ako znate koji broj nosi vaše dete, online možete naći odlične ponude gde čak možete na jednodnevnim rasprodajama ostvariti i popust od čak 40 posto.

Savetujemo vam da na obuću sa druge strane potrošite malo više novca. Iako njihovo stopalo konstantno raste i brzo će im cipelice biti male, važno je da nađete udobnu obuću koje će dozvoliti da se stopalo vašeg deteta pravilno razvija.

summer beach clothes Mamini trikovi za kupovinu letnje garderobe

Razmenjujte garderobu sa prijateljima

Uvek možete sa prijateljicama ili rođakama razmenjivati garderobu ukoliko ona recimo ima stariju decu, a čeka drugo kome će odgovarati garderoba vašeg mališana. Tako će neki komad odeće biti i više nego dobro iskorišćen i deo odrastanja i vašeg deteta i tuđe dece.

Prodajte staru garderobu

Ali ako nemate sa kim da razmenjujete odeću, jednostavno je prodajte i za taj novac nabavite nove komade.

Postoje mnogi sajtovi na kojima možete izvršiti prodaju stare garderobe, a možete organizovati i neku rasprodaju u dvorištu ili slično.

Lenka Gatić

Editors choice