Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Muškarci ponekad umeju u zezanju da kažu kako će lepo odabrati neku zgodnu mamu i dobiti sve u paketu – dete koje je izašlo iz pelena ili iz puberteta, pa neće ni morati da ga vaspitavaju i ženu koja pošto već ima dete neće da ih smara željom da postane majka, koja je već imala jedan brodolom i sada će umeti da ceni ponuđeni splav.

Gorka je to šala, kad je tako istinita.

Ti muškarci, koji se tako istinito šale, znaju da nisu u stanju da ponude mnogo bolji prevoz od splava. Svesni su svojih ograničenja, kao i toga da su neke žene u njihovim godinama već uspele da napakuju toliko životnog iskustva, da imaju iza sebe brak, pored sebe dete i da idu dalje, lepe i zrele, dok oni splavare okolo, nudeći prevoz samo u šali.

Mame koje su se našle na tržištu, međutim, odbaciće splavara kao potpuno neozbiljnog, ukoliko se ne potrudi krajnje muški da pokaže ozbiljnost svojih namera.

Mame su svesne da su već obrnule jedan krug i dobile najbolje što se moglo. Ako otac njihovog deteta nije bio onaj pravi, vrlo je sumnjivo da će neko sledeći to biti.

jennifer lopez triathlon sexy mom boobs sexy athlete music Mama na tržištu

One nisu ogorčene i pesimistične, samo su realne.

Gledaju oko sebe trezveno i dobro zapažaju. Ima dovoljno stidljivih splavara, kojima bi mogle da se nametnu, ako pomisle da to imalo vredi. I ako su se već pomirile sa tim da se niko neće muški potruditi, nego da moraju da dođu i traže čak i to što nikad ne bi bio njihov prvi izbor.

Možda im dominacija ne pada teško, možda su izgubile sva očekivanja, a možda i sve iluzije.

Ako ne zaključe da se vredi potruditi oko nekog stidljivog splavara, a ne žele da budu same, naći će nekog klinca i ostvariti mu milf snove, a sebi pružiti zabavu, koja će ih zasititi – toliko, da će im se u jednom trenutku smučiti. Ali one znaju kako je sa decom, pošto imaju decu. Možda im nije teško da stalno nekog vaspitavaju.

Prvi izbor mame na tržištu, jeste tata na tržištu. Zato što će tako dobiti čoveka u paketu sa odraslim detetom, koje neće morati da vaspitava, čoveka kome neće morati da rađa decu i koji već ima iskustvo brodoloma iza sebe, pa će umeti da ceni stabilnost parobroda na dugoj plovidbi.

Mame imaju tačan uvid u svoju poziciju, i u muškarcu ozbiljno traže isto ono što splavari traže u ženi šaleći se.

One dobro znaju koliki su kapaciteti njihovog parobroda – ima mesta za teret i putnike, brzina i luksuz nisu neki, ali postojanost i pouzdanost su izvesni.

One će retko sresti tatu na tržištu, koji nije toliko razoren brodolomom, da ne vidi ni pojas za spasavanje, ni splav, a kamoli parobrod. Jer tate samo plutaju na leđima i dave se kad pokušaju da plivaju, sve dok ih neka žena ne spase.

Neka koja ima živaca da leči slomljeno srce, da sastavlja raspadnuti ego, da previja teške rane veteranske. A to će pre biti neka laka jedrilica ili motorni čamac, ili čak jahta – sve pre nego parobrod.

Dakle, mame na tržištu, ne odbacujte davljenike, možda im samo treba da se oporave, pa da shvate sve prednosti duge plovidbe na vaš način.

Aleksina Đorđević

Editors choice