Razvodi su danas sve češća pojava. Stručnjaci koje se bave pitanjem brakova i razvoda tvrde da postoji način da uvidite da li je on neko sa kim možete da provedete ostatak života. Naime, bitno je da se ustanovi da li delite iste vrednosti i da li stupate u brak iz pravih razloga.
Navodimo vam šest stvari koje bi trebalo da uradite kako biste saznali da li je vaš trenutni dečko ujedno i ljubav vašeg života.

Nemojte prelako shvatati njegovu prošlost.

Postoji li nešto iz njegove prošlosti što vas muči jer vam uopšte ne deluje kao momak kog znate? Sami odlučite da li ste spremni da se nađete u jednoj takvoj situaciji, jer, velike su šanse da će se ista stvar ponoviti. Najbolji pokazatelj njegovog ponašanja u budućnosti jeste njegovo ponašanje iz prošlosti. Morate da zaključite da li je to ljigavo poglavlje njegovog života bilo karakteristično za samo taj period ili je to nešto što je deo njegove ličnosti. Ako je u prošlosti radio nešto što vam se ne dopada i nešto sa čim ste sigurni da ne možete živeti ako vam se dogodi, budite otvoreni i pokrenite temu. Zamolite ga da objasni zašto je nešto uradio na određeni način. Ako su razlozi u vezi sa određenom situacijom koja više ne postoji (na primer, ako je puno izlazio jer je živeo sa cimerima posle fakulteta), to je značajan pokazatelj da je u pitanju privremena stvar. Ali, ako okidači za njegovo ponašanje iz prošlosti postoje i danas (razlozi kao što su stres, depresija, ili bilo koji od razloga koji mogu da se dogode svakog dana), to znači da je to ponašanje sastavni deo njegove ličnosti i da će se vratiti, kad-tad.

wrong guy 123112101513 Kako da se ne udate za pogrešnog muškarca? (1. deo)

Upoznajte dobro partnera!

Stojte iza onoga što želite.

Slatko je što ste očarani načinom na koji se vaš momak oblači, ili kako izgleda dok postavlja sto i slično. Srećni smo zbog vas, zaista. Ali, ne dozvolite da vas takve stvari zaslepe i da ne obratite pažnju na neke mnogo bitnije. Vidite koje su mane njegovog ponašanja i da li možete da izađete na kraj sa njima. Možda vam se dopada što ima uspešnu karijeru, ali, hoćete li moći da podnesete da više nije tu nego što jeste, da u poslednji čas otkazuje porodična letovanja, ili da mora u sred večere da se vrati na posao? Ako imate puno (besposlenih) prijatelja, ovako nešto neće biti problem, ali, ako ste tip koji voli veče da provede u zagrljaju svog voljenog, nećete biti srećne u braku u kom partnera, većinu vremena, nema.

Comments