Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/3

Davno je to bilo jel? Vas dvoje pred oltarom izgovarate sudbonosno “da” jedno drugom i tek zakoračujete u avanturu koja se zove “brak“. Možda vam se čini i da je deset godina proletelo u trenu. Prilagođavali ste se u prvim godinama braka, podizali ste decu, trudili se da im pružite sve što požele… A sve to vreme ste možda i zaboravili da igrate ulogu supružnika, već ste se lepo ušuškali u koži roditelja.

Ako ste se u ovim redovima prepoznali, vreme je da vam neko skrene pažnju da bi trebalo malo da se pozabavite partnerskim odnosom i da krenete da ugađate jedno drugom.

Predstavljamo vam neke od saveta za osvežavanje vašeg braka. Primenite bar neki od njih, pa ćete sigurno biti zadovoljniji. A i vaš partner, takođe!

4283 Kako da osvežite svoj brak pre desete godišnjice

Osvežite pamćenje

Setite se svega što ste voleli, šta vas je zabavljalo, u čemu ste uživali kada ste bili samo vas dvoje. Kako ste provodili svoje vreme pre nego što su se rodila deca? Pokušajte da bar nešto od toga ponovo oživite. Ako vam obaveze ne dozvoljavaju više, odvojite bar jedan dan u mesecu koji ćete posvetiti sebi. Nemojte da ga zovete sastanak, jer će vas to dodatno opteretiti da sve mora da bude savršeno, već spontano odaberite film, pozorišnu predstavu, ili bilo koji drugi događaj i posetite ga sa partnerom.

Editors choice