Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/6

Svaki horoskopski znak ima drugačiji pristup odgajanju dece. Neki znaci su izuzetno strogi, dok su drugi previše popustljivi i smatraju da žive u idealnom svetu. Kakav ste vi roditelj prema astrologiji?

Ovan

Pripadnici ovog znaka rođeni su vođe sa puno energije, a svemu pristupaju strastveno, pa i interesima svoje dece. Ovnovi znaju kako da ih ohrabre i uliju deci dodatno sampouzdanje, ali ponekad znaju da preteraju i da poprilično forsiraju svoje mališane kako bi postigli što veći uspeh u školi, na sportskom terenu itd. Poznati su po tome da nemaju dlake na jeziku i da im je ponekad jezik brži od pameti, pa često mogu rečima da povrede detetova osećanja. Ovaj znak treba da se potrudi da više kontroliše svoje reakcije i ishitrenost.

Bik

Pripadnici ovog znaka su nežni i emotivni i bez nekog posebnog razloga spremni su da dete obasipaju nežnostima i poljupcima. Bikovi su i realisti i odlični su učitelji svojoj deci. Vrlo su smireni, pa čak i kada deca naprave neku štetu neće burno reagovati već će pokušati strpljivim razgovorom da im objasne gde greše.

horoskopski znaci kao roditelji Kakav ste roditelj prema horoskopu?

Editors choice