Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

Najlepši jesenji nevestinski buketi

Dekorativni dodir jeseni na tvom venčanju

Horoskop otkriva: Kako bi izgledala tvoja savršena prosidba?

Čudesni nevestinski buketi – koji nisu cvetni

10 dana pre venčanja – 10 stvari koje ne smeš da zaboraviš

Najlepši hoteli za medeni mesec – za ljubitelje vina

Fotografije sa venčanja koje moraš imati

1/6

Svaki horoskopski znak ima drugačiji pristup odgajanju dece. Neki znaci su izuzetno strogi, dok su drugi previše popustljivi i smatraju da žive u idealnom svetu. Kakav ste vi roditelj prema astrologiji?

Ovan

Pripadnici ovog znaka rođeni su vođe sa puno energije, a svemu pristupaju strastveno, pa i interesima svoje dece. Ovnovi znaju kako da ih ohrabre i uliju deci dodatno sampouzdanje, ali ponekad znaju da preteraju i da poprilično forsiraju svoje mališane kako bi postigli što veći uspeh u školi, na sportskom terenu itd. Poznati su po tome da nemaju dlake na jeziku i da im je ponekad jezik brži od pameti, pa često mogu rečima da povrede detetova osećanja. Ovaj znak treba da se potrudi da više kontroliše svoje reakcije i ishitrenost.

Bik

Pripadnici ovog znaka su nežni i emotivni i bez nekog posebnog razloga spremni su da dete obasipaju nežnostima i poljupcima. Bikovi su i realisti i odlični su učitelji svojoj deci. Vrlo su smireni, pa čak i kada deca naprave neku štetu neće burno reagovati već će pokušati strpljivim razgovorom da im objasne gde greše.

horoskopski znaci kao roditelji Kakav ste roditelj prema horoskopu?

Editors choice