Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Ukoliko spadate u profil devojaka koje veruju u bajku o ljubavi koja se kruniše brakom i traje istim žarom dugo, dugo godina spremite se na iskrenu priču o tome šta je zapravo bračna zajednica.

Ljubav. Naravno da počiva na ljubavi i naravno da je osnov braka i zajedničkog života dvoje ljudi iskrena emocija, ali nemojte očekivati leptiriće u stomaku i za 20 godina. Nemojte očekivati ni da sa tolikim ushićenjem iščekujete svog dragog svaki dan sa posla kao što to činite u prvim danima zajedničkog života, nemojte očekivati ni da će se on vama uvek obradovati i želeti vas isto onoliko koliko vas je želeo na početku zabavljanja. U stvari mislite vi slobodno, jer da ne verujemo u to verovatno nas niko nikada ne bi ni naterao da se svesno obećamo nekome za ceo život, ali život će vas, sigurna sam, demantovati. Naravno da će vas vaš dragi voleti i posle mnogo godina, ali na neki drugi način. Ja bih rekla pravi. Ne volim poređenje tipa “voleće te kao sestru”, ali to negde ima smisla, jer znate ljubav nakon 20 godina prelazi u novu formu koja se zove poštovanje. To vam je kao ljubav koja je promenila svoj prvobitan oblik, tačnije vremenom je evoluirala u novu formu. To je priroda tako uredila i to je vrlo prirodan proces.

family history Iskreno o braku: Brak je prijateljstvo

Kako se samo olako izgovaraju na dan venčanja one rečnice tipa “I u dobru i u zlu”, ali vremenom shvatite pravu suštinu istih.

Brak je deljenje lepog i onog manje lepog, onoga što ponekad boli, kida, razara.

Editors choice