Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Žensko telo doživi mnoge promene tokom godina, a jedna od njih ogleda se i u tome što koža s godinama počne da se rasteže i gubi na čvrstini. Iako bi te “vrećaste tvorevine” trebalo da budu ženski trofej, jer predstavljaju odraz jednog dela životnog veka i iskustva žene koja ih ima, one su najčešće sakrivene ispod glomaznih majica ili se uklanjaju raznim kremama. Međutim, na društvenim mrežama pojavila se grupa žena koje žele da skinu stigmu sa ovih nedostataka, pa su u tu svrhu iskoristile moć fotografije!

“LoveYourLines” je naziv Instagram profila koje su kreirale mame sa američke Istočne obale, sa ciljem da ohrabre žene da pokažu svoje ožiljke i ispričaju priču o njima.

Posvećen mamama i bakama, ovaj profil je, otkako se pojavio 13. avgusta ove godine, naišao na veliku pažnju žena širom Amerike. Za tri dana, “LoveYourLines” je na Instagramu zapratilo više od 9,400 ljudi, dok je ovu stranicu preporučilo čak njih 70. Pogledajte neke od fotografija koje su do sada objavljene na ovom sve popularnijem Instagram profilu.

instagram inspiracija volite svoje oziljke love your lines 1 Instagram inspiracija: Volite svoje ožiljke! instagram inspiracija volite svoje oziljke love your lines 2 Instagram inspiracija: Volite svoje ožiljke! instagram inspiracija volite svoje oziljke love your lines 3 Instagram inspiracija: Volite svoje ožiljke! instagram inspiracija volite svoje oziljke love your lines 4 Instagram inspiracija: Volite svoje ožiljke!

Izvor fotografija: moms.popsugar.com

Jasna Đorđević

Editors choice