Žensko telo doživi mnoge promene tokom godina, a jedna od njih ogleda se i u tome što koža s godinama počne da se rasteže i gubi na čvrstini. Iako bi te “vrećaste tvorevine” trebalo da budu ženski trofej, jer predstavljaju odraz jednog dela životnog veka i iskustva žene koja ih ima, one su najčešće sakrivene ispod glomaznih majica ili se uklanjaju raznim kremama. Međutim, na društvenim mrežama pojavila se grupa žena koje žele da skinu stigmu sa ovih nedostataka, pa su u tu svrhu iskoristile moć fotografije!

“LoveYourLines” je naziv Instagram profila koje su kreirale mame sa američke Istočne obale, sa ciljem da ohrabre žene da pokažu svoje ožiljke i ispričaju priču o njima.

Posvećen mamama i bakama, ovaj profil je, otkako se pojavio 13. avgusta ove godine, naišao na veliku pažnju žena širom Amerike. Za tri dana, “LoveYourLines” je na Instagramu zapratilo više od 9,400 ljudi, dok je ovu stranicu preporučilo čak njih 70. Pogledajte neke od fotografija koje su do sada objavljene na ovom sve popularnijem Instagram profilu.

instagram inspiracija volite svoje oziljke love your lines 1 Instagram inspiracija: Volite svoje ožiljke! instagram inspiracija volite svoje oziljke love your lines 2 Instagram inspiracija: Volite svoje ožiljke! instagram inspiracija volite svoje oziljke love your lines 3 Instagram inspiracija: Volite svoje ožiljke! instagram inspiracija volite svoje oziljke love your lines 4 Instagram inspiracija: Volite svoje ožiljke!

Izvor fotografija: moms.popsugar.com

Jasna Đorđević

Comments