Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Nekad se i najsavršenijim roditeljima omakne greška, i verujte nam – i oni se sigurno na momenat osete kao da su totalno nespremni da odgajaju decu. Tokom prve godine ove greške se manifestuju u vidu zaboravljanja pelena, oblačenja patika na pogrešnu nogu, zaboravljanja hrane na stolu, zaboravljanja deteta negde po stanu… A kada već malo poodrastu, mogu se manifestovati na još neprijatnije načine, npr. u vidu učiteljicinog upitnog pogleda kada zaboravite da pregledate domaći svom detetu, pa ono odnese sasvim neprimerenu verziju odgovora.

U svakom slučaju, nakon ovih roditeljskih omaški – možda vam bude i lakše. Čestitamo, niste totalno nesposobni za roditeljstvo – i drugima se to dešava!

When Baby Dove His Toy Box Greške roditelja: I to je za ljude When You Forgot Diapers Greške roditelja: I to je za ljude When You Remembered Babyproof Safety Greške roditelja: I to je za ljude When Walking Hard Enough Greške roditelja: I to je za ljude When You Meant Give Her Few Cheerios Greške roditelja: I to je za ljude

Una Hadži – Nikolić

Editors choice