Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Novovenčani parovi imaju jednoćelijski brak. Odatle otprilike počinje evolucija odnosa, osim ako niste i pre braka živeli zajedno i rešili da se venčate, eto, da ozvaničite zakonski ono što već praktikujete. Kad prođu jedno dve godine u kojima potrošite holivudske zamisli o zajedništvu, romantici i prisnosti, zaljubljenost i strast i uronite u svakodnevicu, kvalitet prisnosti se menja, iluzije se ruše i odnos evoluira – od jednoćelijskog organizma, ka sisarskom plesu dvoje odraslih koji su isprepletali svoje živote i sudbine.

Nova romantika

Umesto omiljenih televizijskih sterotipa, uvešćete romantiku koja opet ima veze sa televizorom. Večera uz sveće, za stolom? Lepo. Ali tako nepraktično. Osim toga, posle nekog vremena dođe smešno. Kome je do oblačenja, pirlitanja, postavljanja stola i svećnjaka, kad možete da jedete sa poslužavnika, udobno ušuškani i gledate omiljenu seriju ili film? Istina je da jedva čekate te večere i da ih zaista smatrate romantičnim.

evolucija braka Pet faza evolucije vašeg braka

Zbogom privatnosti

Spavanje u istom krevetu i deljenje kupatila sasvim su dovoljni da vam oduzmu privatnost. Koliko dugo ćete moći da se suzdržavate da ne prdnete u krevetu? Pa, dok ne zaspite. Možda to istinski mrzite, ali nemate dovoljno prostora da biste spavali svako u svojoj sobi, a možda sve ono drugo što se tiče zajedničkog spavanja volite više nego što mrzite prdenje.

Sigurno volite hrkanje, jutarnji dah, balave jastuke i krmeljive oči, otimanje ćebeta i prebacivanje noge preko vas? Kao što obožavate da razgovarate kroz zatvorena vrata kupatila dok sedite na šolji. Ili da uđete u kupatilo da perete zube i šminkate se odmah posle njegovog sedenja na šolji? Ali, ako imate decu, pre ćete se navići na nemanje privatnosti. Tako vam je to.

Editors choice