Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Finansijska nezavisnost žene

Pošto je vekovima finansiijska stabilnost muža bila jedini način da i žena bude obezbeđena, sada kad su žene nezavisne i sposobne da izdržavaju i sebe i svoju decu, one se češće odlučuju na razvod, kad nisu zadovoljne u braku. Prosto, ne moraju ništa i nikog da trpe, kad mogu same sve da obezbede.

Deca su odrasla

U mnogim brakovima deca su centar odnosa i parovi ostaju zajedno jer ih vezuje roditeljstvo. Kako deca odrastaju i osamostaljuju se, roditelji se sve više udaljavaju jedno od drugog, polako nestaje ono na čemu se odnos zasnivao i par shvata da nema ničeg zajedničkog i da sada kad roditeljska uloga više nije primarna, mogu da se posvete sebi i da pronađu još neko zadovoljstvo u životu.

Suprug je dosta stariji

Statistika je utvrdila da se češće razvode brakovi u kojima je muškarac stariji od žene više od pet godina. Verovatno postoje brojni izuzeci, u kojima su muškarac ili žena dosta stariji od partnera, ali izraženo u brojkama, idealno je da razlika u godinama bude manja od pet, u korist muškarca.

Na poslu ste okruženi kolegama suprotnog pola

Muškarci koji rade u “ženskom” kolektivu, češće se razvode od onih koji na poslu uglavnom sreću svoje muške kolege. Procenat ovog faktora rizika iznosi 15 posto za muškarce. Kod žena koje su na poslu okružene muškim kolegama je nešto niži i iznosi 10 procenata.

Izvor fotografija: instagram.com/authenticlovemag

Brankica Milošević

 

Editors choice