Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Nemojte se takmičiti sa partnerom

Ne govorimo o intelektualnom izazovu i podsticaju koji nalazite jedno u drugom, nego o tome da treba da nastupate kao tim i da pred drugima uvek zastupate svog partnera, da uvek budete na njegovoj strani, čak i onda kada ste nečim iznenađeni i ne znate o čemu se radi. Nemojte poverovati da vas je partner izdao ili uradio nešto loše, dok to sa njim ne iskomunicirate.

Negujte se

Ne zapuštajte se – to je zamerka broj jedan, koju oženjeni muškarci stavljaju svojim suprugama. Vodite računa o tome da ostanete u formi, da budete uredni, seksi i privlačni – da budete ona devojka u koju se zaljubio.

Negujte romantiku

Možda imate sreće, pa vaš partner ima osećaj za romantiku, ali ako je on pomalo “drven” i neosetljiv u tom smislu, vas ništa ne sprečava da negujete romantiku. Prigušena svetla, večera uz sveće, muzika, šetnja pri zalasku sunca, ljubavne porukice na jastuku – pokažite partneru da vas to raduje i ispunjava i dovodi u ljubavno raspoloženje, pa će i sam naučiti da ceni romantiku.

Budite zahvalni

Setite se svakog dana zašto ste se udali, svega što cenite i volite kod svog partnera i svega onog što je bolje u braku, nego kad ste sami. I osetite kako vas ispunjava zahvalnost zbog onog što imate.

Naslovna fotografija: instagram.com/authenticlovemag

Brankica Milošević

Editors choice