Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Želite da znate tajnu dobrog dana? Dobar dan počinje dobrim jutrom i ukoliko ne učinite sve da započnete dan kako valja, onda dignite ruke i od ostatka dana! Zapravo, istraživanja pokazuju da je jutro optimalno vreme da steknete pozitivne navike koje će vas ne samo voditi ka boljem danu, već će poboljšatii vaš brak, karijeru i celokupan život.

Ko ne bi voleo da mu u životu sve krene na bolje? Ako i vi to želite, od sutra ponite sa ovim ritualima:

Planiranje

Dobro jutro Započnite dan dobrim ritualima 3 Dobro jutro: Započnite dan dobrim ritualima

Za početak dana, zapišite satnicu i sve vaše obaveze za taj dan. Tako ćete lako moći da uporedite šta ste stvarno radiliu toku dana, a šta je trebalo da radite! Tako ćete moći da preuzmete punu kontrolu nad dešavanjima u toku vašeg dana.

Pokrenite se

Najbolji trening je jutarnji trening! Nemoguće je da se nećete razbuditi nakon 20 minuta trčanja. Ako ste u mogućnosti, vi onda pre posla uradite i ceo trening i videćete kako ćete ceo dan imati više energije.

Doručak

Dobro jutro Započnite dan dobrim ritualima 1 Dobro jutro: Započnite dan dobrim ritualima

Doručak ne samo da je najvažniji obrok jer čini da vaš metabolizam pravilno radi i da budete puni energije tog dana, već je i vreme da se vidite sa svojom porodicom pre nego što svako krene na svoju stranu. Neka vam dan počne lepo i lagano, sa ljudima koje volite!

Jutarnji dejt

Zbog posla često nemate vremena da odete na večeru sa svojim partnerom. Kada se i vidite, previše ste iscrpljeni i jedva čekate da odete u krevet. To je sasvim u redu i to ne mora vaša veza da ispašta zbog toga. Samo zamenite jutro i veče i počnite da se viđate sa svojim partnerom pre posla!

Seks

Ako nemate vremena za ceo jutarnji dejt koji se onda završava seksom, a vi odmah pređite na stvar! Sve dnevne obaveze prihvataćete sa blaženim osmehom.

Fokusiranost

Istraživanja su pokazala da najviše volje i sposobnosti za rad imate oko 8 sati ujutru, baš nakon što doručkujete. Zato, ako imate neki važan projekat ili težak posao koji treba da obavite, uradite to ujutru. Kako dan odmiče, vaša koncentracija slabi i vi ste sve manje u mogućnosti da se posvetite poslu.

Dobre vibracije

Dobro jutro Započnite dan dobrim ritualima 2 Dobro jutro: Započnite dan dobrim ritualima

Svako jutro počnite tako što ćete izdvojiti nekoliko minuta da samo sedite i razmišljate. Ponavljajte neku mantru ili se fokusirajte na neki plan koji treba da ostvarite i prikupite svu moguću pozitivnu energiju.

Sastanci

naučnici kažu da ukoliko treba da imate neki sastanak ili da sa nekim poslovnim partnerima ugovorite nešto, svakako učinite to ujutru, a ne za vreme pauze ili posle radnog vremena. Za vreme pauze su svi nekako opušteniji i teže im je da se fokusiraju, kao i posle radnog vremena. Ujutru, vaš sastanak će najpre uroditi plodom.

Lenka Gatić

Editors choice