Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Mališani su potpuno opsednuti Diznijevim likovima, i žele da sve što ih okružuju nekako povežu sa njima. Od rođendanskih proslava, preko torti sa Diznijevim junacima, do kostima i odeće, sve povezano sa crtanim filmovima ove produkcije ih oduševljava.

Ponekad nas raduje da im izađemo u susret i iznenadimo ih po kojom majicom sa omiljenim crtanim likom, ali ponekad uviđamo da prevelikim podilaženjem ovoj pomami, samo nepotrebno razvijamo potrošački duh kod naših mališana.

Roditelji američke devojčice, Lejn Rač, su otišli predaleko u zadovoljavanju hirova svoje mezimice, pa je svake nedelje po dva puta vode u Diznilend, i za svaku posetu ovom zabavnom parku je posebno pripremaju, odevajući je u uvek novi kostim diznijevih princeza.

Već smo pisali o devojčici koja se maskira u istorijske žene heroje, a mala Lejn Rač nije ništa manje simpatična. Uživajte u njenim kreativnim kostimima, i neka vas oni inspirišu za maskenbale vaših “klinceza”.

diznijevi kostimi 1 Devojčica opsednuta Diznijevim princezama  diznijevi kostimi 3 Devojčica opsednuta Diznijevim princezama diznijevi kostimi 5 Devojčica opsednuta Diznijevim princezama diznijevi kostimi 2 Devojčica opsednuta Diznijevim princezama diznijevi kostimi 6 Devojčica opsednuta Diznijevim princezama

Ipak, imajte na umu da nikakvo preterivanje nije dobro, i da koliko god da želite da usrećite svoju decu, udovoljavanje svakoj njihovoj želji nije dobar vaspitni potez.

Jasna Stanić

 

Editors choice