Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Suočimo se sa ovom pokvarenom pravilnošću koju ispisuje život – mnogo brakova i veza propada i od sedmog neba poprimaju oblik matore, džangrizave žene u crnom. Istina je da se većina ljubavnih zajednica može spasiti, ali propast se ogleda u tome što ne može svaka.

U slučaju seksualnog, fizičkog ili mentalnog nasilja jednostavno morate mahnuti i zauvek pozdraviti drugu polovinu. Niste mašina spremna na rad pod pritiskom, niste deblo odbojno na uvrede.

Znamo da je za vas reč „odustani“ najružnija noćna mora. Međutim koliko zaista želite da ostane u vezi sa nekim ko se transformiše od najrečitijeg ljubavnika do siledžije, drvenog advokata ili hladne osobe? Ključ uspeha svake veze, pa i braka, jeste poštovanje druge polovine i zadržavanje vašeg dostojanstva.

Toliko je otrovnih veza, disfunkcionalnih brakova i beznadežnih očekivanja.

Ukoliko vaša sveta zajednica ne predstavlja meč na nebu, danas je pravo vreme da je okončate.

Ukoliko vašeg partnera krasi mogućnost da u jednoj sekundi učini da se osećate poniženo, ukoliko vas zlostavlja na bilo koji način, ukoliko uguši svaku vašu ambiciju, a očekivanja uspava tek što ih vaše srce iznedri to nije prolazna faza. To je on. To je ona. To vama nije potrebno.

Ukoliko sumjate u partnera i njegovu vrednost uvek je najbolje posegnuti za iskrenim razgovorom, međutim ako se ovaj pokušaj pretvori u alarmirajuću dozu besa i gneva, suza i uvreda i preranog napuštanja konverzacije, ja više ne bih brinula da li me vara – znala bih da je to istina.

20120804214859081 Da li je vaš brak vredan čuvanja?

Svaki početak je težak i ujedno sladak, svaki kraj je bolan, ali ujedno pruža ruke novom početku, šansama i snovima

Duševni bol neće lako nestati. Zaista, pratiće vas možda čak i godinama, a povremeno će nemilo ogrebati i vaše postojbine – porodični dom, decu, ušteđevinu i planove. Jedno je sigurno – nestaće.

Ukoliko je vaše strpljenje dogorelo, a vi ostavili partnera, morate znati da će biti neophodno da reorganizujete svoj život. Dajte sebi oduška tri dana (treća sreća) i bez trunke griže savesti odbolujte i patite na svoj način. Nema potrebe da istaknem da je taj plač tužan vapaj nad zajedničkim životom, ne nad osobom koja na negativan način crpi vašu energiju i guši snove, a vama zadaje bolne emocionalne udarce. Istina je da ćete morati sami da vodite računa o finansijama, deci i njihovom školovanju, ali posmatrajte to ovako – vi ste sada snažnija osoba, spremna na nove mečeve sa životom.

Svaki početak je težak i ujedno sladak, svaki kraj je bolan, ali ujedno pruža ruke novom početku, šansama i snovima.

Tekst: Kristina Živanović

Editors choice