Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Spremnost za brak, kao glavni faktor, znači emotivnu i psihološku zrelost, koja nije nužno povezana sa godinama i iskustvom, ali često jeste. Zrele osobe se uglavnom neće lako odlučiti na brak, jer žele da upoznaju partnera i da budu sigurne da će se odnos razvijati, ali isto tako, ako imaju dovoljno iskustva iza sebe (duge veze i neuspešne brakove), sa više pouzdanja će se osloniti na svoje iskustvo, mudrost i procenu, pa će se i lakše odlučiti na brak. Rizikovaće.

Svako ko ulazi u ljubavni odnos, rizikuje. Ko ulazi u brak, podiže ulog i rizikuje još više. Garancije za uspešan, stabilan i dugotrajan odnos, ne postoje. Ako se osećate spremno da prihvatite rizike i izazove, da se snalazite sa promenama koje u vaš život unosi stupanje u brak i zasnivanje porodice, verovatno i jeste spremni. Ako smatrate da niste spremni i da nema načina da čovek bude spreman na takav korak – iskreni ste prema sebi i samim tim, verovatno dovoljno stabilni i zreli da prihvatite rizik.

Neke veze koje su trajale godinama, raspale su se kad su prerasle u brak. Neke srednjoškolske ljubavi su danas stabilni brakovi. Mnoge najveće ljubavi u životu nikada nisu ni “dobacile” do braka. Neke ljubavi na prvi pogled su se ugasile na drugi. A neke su postale bračne zajednice u kojima partneri tvrde da se nikada nisu pokajali i da bi, da mogu da biraju, opet uradili isto.

Naslovna fotografija: instagram.com/authenticlovemag

Brankica Milošević

Editors choice