Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Znate li da je muškarcima lakše da nauče da pišaju sedeći, nego da spuste dasku od wc šolje? Onaj deo mozga koji služi za svest o tome da nisi sam u kući, da su žene upišulje i da ponekad noću ni ne pale svetlo, ni ne bude se, samo domesečare do kupatila, sednu da piške i…vrisnu… e taj deo mozga im je nekako zakržljao i nikakva ubeđivanja, dokazivanja, moljakanja, apelovanja i iznošenja činjenica neće pomoći.

Vrlo je neprijatno kad sednete na keramiku, a očekivali ste plastiku. Naročito ako ste noćas ustali već šest puta da piškite, jer ste možda trudne, pa vam beba skakuće po bešici kao po trambolini, ili jer ste, rekosmo, upišulje. A možda ste upišulje jer ste već izrađale par komada bešičnih skakavaca, pa ste posle toga, je l’, upišulje.

E, iznošenje ovih činjenica neće izazvati njegovo razumevanje i saosećajnost, ne zato što je nerazuman i bezosećajan, nego zato što je muškarac.

Ali ako mu zapretite da ćete mu se ispišati u cipele…ne, ne, neće vas shvatiti ozbiljno, dakle, ako mu zapretite da ćete podneti zahtev za razvod sledeći put kad se naguzite na keramiku, naučiće da piša sedeći. Majke mi.

PF couple row 1949229b Bračne igre: Zajedno na dva kvadrata (2. deo)

iznošenje ovih činjenica neće izazvati njegovo razumevanje i saosećajnost,

Ima još jedan trik. Možda upali ako zahtevate da se poštuje Feng Šui, po kome poklopac wc šolje mora stalno biti spušten. A sa njim i daska, hehe. On će sigurno misliti da ste blesavi, ali autoritet nečega van vaših praktičnih, emotivnih i razumnih razloga, prosto radi. Tužno? Nije, praktično je.

Doduše, moraćete da se naviknete da otklapate, ali to nije teško, a i fengšuistično je skroz.

Prvi deo teksta pročitajte ovde.

 

Aleksina Đorđević

Editors choice