Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Warning: imagejpeg(/srv/wannabe/bride/wp-content/uploads/2013/09/32006_shutterstock_930784541-870x350.jpg): failed to open stream: Permission denied in /srv/wannabe/bride/wp-includes/class-wp-image-editor.php on line 387

Ako se ne razvedete u sedmoj godini braka, verovatno ćete izdržati i narednih sedam, do sledeće krize u kojoj najozbiljnije razmišljate o tome da imate samo jedan život, da vas brak jede, sputava i unazađuje, da su deca dovoljno odrasla i da biste sad mogli, za promenu, da radite ono što vi hoćete.

Kažu da se sve ćelije u organizmu za sedam godina obnove i promene, a ako je to istina, verovatno se slična stvar dešava i sa odnosima među bračnim parovima, koji se za to vreme sigurno postignu organsku povezanost.

Ako živite u lošem braku, koji postaje sve gori i ako već niste zbrisali veoma brzo, najverovatnije ćete izdržati sedam godina i ni dan više.

32006 shutterstock 93078454 Bračne igre: Rok trajanja sedam godina

Ukoliko ste se venčali iz ljubavi, uz svu moguću podršku i perspektivu, uz manje trzavice doguraćete do kritične cifre sa celim razvojnim prtljagom – samopouzdanjem ostvarene osobe, koja je svesna svoje snage i koja sada razmišlja o tome da li je prevazišla i brak i partnera i da li može bolje i više, dok je još vreme. Neki ponovo izaberu svog partnera, neki odu sa ljubavnicima, a neki prosto odu u potragu za kvalitetnijim životom, odnosima i ljubavima.

Sedam godina je dovoljno za sve.

I posle možete ponovo, a možete i da nastavite. Sledećih sedam doneće svoju dubinu, težinu i iskušenja.

Aleksina Đorđević

Editors choice