Osim emotivno obojenih svađa koje iznose na svetlost dana poruke ranjivosti iz mračnih psiholoških dubina naših ličnosti, postoje vrlo važni i konkretni napadi, na koje smete da uzvratite jedino izvinjavanjem, koje će takođe postati neprihvatljivo, ako ne promenite ponašanje.

Kad vam žena izbečenih očiju kaže da ako još jednom pronađe vaše smrdljive čarape u spavaćoj sobi pored kreveta, ima da pojedete te čarape, kad već niste u stanju da ih stavite tamo gde jedino smeju da budu, a to je korpa za prljav veš, shvatite je ozbiljno. Jer je ozbiljna. Grozni ste, nije ni čudo što je poludela. Menjajte navike pod hitno, razmaženci jedni sebični!

Čudo jedno kako muškarci često imaju grozne navike i kako im uopšte nije neprijatna ideja da neko čisti za njima i da je taj neko njihova bolja polovina, a ne čistačica.

Muškarac potpuno ravnodušan na tragove koje ostavlja u WC šolji, umiraće od grozote pred usranim pampersom. Nedopustivo.

Couple heart love 620x349 Bračne igre: Ko laje, zlo ne misli (4. deo)

Menjajte navike pod hitno, razmaženci jedni sebični

Njemu treba zapretiti da će morati da oliže ono što ne očisti za sobom, sa svom mogućom siledžijskom energijom koju ste u stanju da prikupite.

Ponekad jednostavno morate da ih prevaspitate, da ne biste morali da ih ostavite kad vam dosadi da urlate.

Prethodne tekstove iz ovog serijala pročitajte ovde!

Aleksina Đorđević

Comments