Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Drage dame, ne postoji gluplja kazna. Ako ste ljute na svog čoveka toliko da ne možete da ga gledate, a dodirnule bi ga najradije bejzbol palicom, verovatno vam je prvi impuls da ga izbacite iz kreveta. Dobro, ali šta ćete sa svim tim besom? Kuda sa nabojem? U generalno čišćenje? Teretanu? Trčanje? Prevaru?

Zašto žene pretpostavljaju da je uskraćivanje seksa najadekvatnija kazna za muškarca? Da li on voli seks više nego vi? Ako je stvarno tako, a teško mi je da poverujem da jeste, onda vi imate mnogo veći problem nego što je neoprostivo ponašanje muškarca.

Ako nije, onda kažnjavate sebe.

Zamislite potpuno drugi koncept.

lover Bračne igre: Kažnjen si, nema seksa

Ne postoji gluplja kazna

Izludeo vas je. Izbacile ste ga u hodnik, da spava na kauču. Mislite da mu nešto fali, da se preispituje i da će vam se izvinjavati? Boli ga uvo. Možda mu je baš fino što ste ga ostavile na miru. U redu, neka ga u hodniku. Ali iskoristite ga telesno. Upotrebite ga najhladnije, najporočnije i najbizarnije. Budite ga u sred noći, sedajući mu na facu i zahtevajući oralno zadovoljstvo. Neka se preznoji dok se ne nasvršavate. Upotrebite njegovu erekciju i kad vam bude dosta ustanite i ostavite ga, neka se sam pobrine za sebe. Tretirajte ga kao kurvu. Budite domina, kao u filmu. Ispucaćete bes, a biće vruće i zanimljivo.

Naravno, pod uslovom da se vaši sukobi i besovi odigravaju na nivou ega. Ako vas je istinski povredio, tu se ne rezmišlja o kazni, nego o konačnim rešenjima.

Aleksina Đorđević

Editors choice