Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Ne mislim na prevaru, pa ni na flertovanje sa njegovim prijateljima, komšijom, poštarom… Mislim na ono kad vas je toliko iziritirao da morate da mu napakostite ili ćete prosto pući. Kao kad vas ujede komarac, pa morate da se iščešete do krvi, iako znate da to uopšte ne pomaže.

Svađali ste se do besvesti oko jedne te iste gluposti, oko koje se obično svađate. Ili ste otkrili da vas je slagao ili vam prećutao nešto što vas posebno ljuti i nećete da se svađate zbog toga, jer svađa ne vodi nikakvom razrešenju. Ali morate da mu uradite nešto.

Nekoliko sledećih poteza su čista klasika. Nešto kao “Zločin i kazna” za lektiru.

Dividersi i compiti Bračne igre: Bračne osvete

So u kafi. Jogurt umesto mleka u kafi. Farbanje njegove omiljene košulje u mašini. Obeležavanje peglom njegove omiljene košulje i to baš onda kad mu treba. Nema čistog veša. Nema seksa. Nema ručka. Čist Dostojevski.

Ali ovaj primer je totalna avangarda:

Sačekala je da muž zaspi i namazala mu nokte na rukama crvenim lakom. Onda je sakrila aceton i razređivač i mirno zaspala. Ujutru je u potpunosti uživala u svojoj osveti, gledajući muža koji sa nevericom otkriva lakirane nokte, u panici i žurbi da ne zakasni na posao pokušava da pronađe nešto čime bi skinuo lak i na kraju odlazi na posao pokušavajući noktima i zubima da oljušti lak sa noktiju. Naravno da nije uspeo i da je na poslu morao svima da ispriča šta mu se desilo i da su se danima svi zezali na njegov račun.

Niko nije potegao pitanje čime je zaslužio takav tretman.

Aleksina Đorđević

 

Editors choice