Svako od nas shvata da je brak skup nebrojenih zadovoljstava, kao i javno priznatih zabrana. Život oženjenog muškarca jednostavno ne može da se poredi sa životom neženje koji vodite sad. Ako brak znači sigurnost u životu, možda je vreme da isprobate neke stvari koje možete da uradite sada, dok se još ne obavežete…

Izađite sa nekim ko nije vaš tip

Probajte sa damom koja vas privlači neukrotivim duhom, koja vas zastrašuje agresivnošću, neko sa kim nikada ne biste bili. Ako su vaš tip devojke koje su direktne i smele, probajte sa nekom koja je stidljiva. Razbijte kalup vašeg uma kada su u pitanju žene za kojima ste uvek padali. Možete probati čak neku mlađu, ili stariju od vas, čisto da zadovoljite želju za vezom.

Spavajte sa koleginicom

Zvuči kliše i uvredljivo, ali svako radno mesto ima bar jednu ženu koja nosi epitet “lake ribe“.  Možda ste oduvek razmišljali o tome, a sada bi bilo dobro da uhvatite poslednji voz.

Napravite modne greške

Kako sezone dolaze i prolaze, tako se susrećemo da modnom policijom koja nam govori koji su stilovi sada u modi, a koji se mogu porediti sa grehovima. Možda ste oduvek želeli da namerno napravite neke modne greške. Čak i ako to znači da ćete izgledati totalno glupo par dana, neka bude – sad bar znate o čemu pričaju svi ti ljudi iz sveta mode.

Kupite motor ili auto

Gledate ga već neko vreme, gleda on vas. Osećate se kao da bi svakog trenutka mogli da skočite na njega, ali vas preporuke porodice i uplitanje verenice odvraćaju od toga. Posle venčanja ćete biti porodičan čovek i sve ideje o tom džipu, motoru ili autu padaju u vodu. Iskoristite ove zadnje dane nezavisnosti i častite se time što želite. Ako ste oduvek želeli da uložite novac u neki stari auto, sada je pravo vreme.

slika18 8 stvari koje bi trebalo da uradite pre nego što stanete na ludi kamen

Uživajte u danima svoje slobode

Izlazite duže i ponašajte se luđe

Okanite se sedeljki, formalnih večera sa vašom damom i drugarima. Umesto toga, idite u diskoteku ili klub i napadnite taj podijum za ples. Probajte i striptiz klubove, odnosno sve što je pomalo neobično za svačije uživanje.

Sakrijte svoju ušteđevinu

Kada se oženite vaše finansijske transakcije postaju javne, van vaše kontrole i vaše trošenje će verovatno biti pomno praćeno. Iskoristite priliku da “uštekate” nešto para tako da niko ne može da ih prati. Ovaj novac kasnije može biti iskorišćen za male radosti ili može da bude zalog, ako brak krene naopako.

Otarasite se tragova bivših i sumnjivih video snimaka

Verovatno ste bili dovitljivi i osigurali ste da svi tragovi vaših putešestvija u krevetu sa drugim ženama ne mogu pronaći. Ipak, kada stupite u brak, vaša žena će imati pristup svakom vašem privatnom prostoru. Da biste osigurali da ne nađe ništa inkriminišuće, proverite još jednom sve i sakrijte sve naznake vaših prethodnih veza. Ako posedujete kolekciju neobičnih video snimaka, koji se verovatno ne bi svideli vašoj dragoj, otarasite se i njih, ili ih veoma dobro sakrijte.

Nađite novo utočište

Do sada, kad god bi vas draga uznemirila, vaša soba je bila mesto gde ste mogli na miru da odmorite i razmislite o svemu. Kada stupite u brak, gubite određenu dozu ličnog prostora i biće vam potrebna alternativa. Ovo može značiti članarinu u spa centru, ili sređivanje onog stana koji ste kupili, a stoji vam prazan. Ideja je da nadomestite nedostatak ličnog prostora koji brak donosi sa sobom.

Tekst: Maja Luković

Comments