Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Bilo da su vaša deca mlada i žive kod vas ili odrasla i pohađaju fakultet ili žive sa sopstvenim porodicama, važno je da ostanete povezani. Ali, kako biti siguran da će vaša porodica ostati bliska?

Zgusnuti školski i poslovni rasporedi, organizovana dečja druženja i uopšte zauzetost dan za danom, može dramatično smanjiti količinu vremena provedenog zajedno, kao porodica. Vreme je da zbližite svoju porodicu tako što ćete kao prioritet staviti vreme sa porodicom i podržati jedni druge. Evo 6 zanimljivih načina da se zbližite kao porodica!

Pišite poruke jedni drugima

Donesite osmeh na prelepa lica svakog člana svoje porodice, podsećajući ga koliko vam je stalo. Prikačite poruku u njihovu kutiju za ručak, ranac, poslovnu tašnu, zalepite je na frižider ili u auto.

Kuvajte zajedno

Naučite svoju decu kako da kuvaju, pretvarajući te trenutke u zanimljive porodične momente. Predajte porodične recepte prošlih generacija i možda čak budite kreativni i stvorite neke nove porodične recepte zajedno. Počnite polako i ne zaboravite da uvek nadgledate svoju decu u kuhinji.

Večerajte zajedno

Sa svim neslaganjima u rasporedima lako može da zavlada ludilo. Izdvojite vreme, kada god je to moguće, da sednete i večerate zajedno; isključite televizor i slušajte jedni druge dok pričaju o svom danu.

Stvorite rituale i tradicije

Rituali i tradicije nisu samo za praznike. Pokušajte da integrišete neke tradicije u vaše nedeljne ili mesečne rutine. Šta mislite o porodičnoj večeri za igru ili možda filmskoj večeri? Tradicija i rituali stvaraju uspomene koje traju večno.

6 načina da zbližite članove porodice 6 načina da zbližite članove porodice

Ne zaboravite da su vaši najmiliji najbitnija stavka vaših života

Podržavajte se međusobno

Svi članovi porodice imaju specijalne talente i interesovanja. Izdvojite vreme da kao porodica odete na kćerkin plesni nastup ili sinovljevu fudbalsku utakmicu. Pokažite im da ih cela porodica podržava tako što ćete posećivati specijalne aktivnosti svakog člana porodice. Članovi vaše porodice ceniće podršku i ljubav koju im pružate što omogućava da provodite kvalitetno vreme zajedno.

Svako ima pravo glasa, poslušajte ga

Podizali ste decu da bi imala svoje mišljenje i da bi bila samostalna. Kada odlučujete kako bi porodica trebalo da provodi vreme zajedno, dozvolite deci da iznesu svoje mišljenje. Ako vaša deca osećaju da su njihovo mišljenje i sklonosti uvažene, biće srećnija da provode vreme zajedno.

Ako imate svojih predloga, slobodno nam pišite, sigurni smo da će svi porodični ljudi ceniti dobre savete. A, u međuvremenu – uživajte sa svojim najbližima!

Tekst: Maja Luković

Editors choice