Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Većina ljudi je prestala da veruje u svetinju braka zbog bračnih svađa i nekompatibilnosti. Zbog ovakvih pojava navodimo vam pet ključnih navika koje mogu da vam preokrenu brak. Čitajte, uživajte i pamtite!

Ne libite se da se posvetite partneru

Parovi koji su u braku decenijama često izgube inicijalnu varnicu koju su imali i prepuste se nezanimljivoj vezi. Kada je supružnik uzet “zdravo za gotovo“, ljubav i romansa počnu polako da nestaju. Ne libite se da se posvetite svom parneru! Držite je/ga za ruku i pitajte kako je provela dan. Čak i mali gest ovakve prirode sigurno će vratiti onu inicijalnu konekciju koju ste nekada imali. Doduše, ne odmah, ali vremenom. Neka vam pređe u naviku da se više pobrinete za njenu dobrobit i da se suštinski potrudite da je usrećite. Sa tako snažnom vezom, loš kraj će teško biti opcija.

Budite zahvalni

Iako na sav glas govorite kako ste u vezu uložili sve da bi uspela, morate biti svesni da nije sve vaša zasluga. I vaš supružnik je bio u istim nevoljama kao i vi, i zajedno ste dogurali tu gde ste. Samo uz zahvalnost koju izrazite partneru učinićete da se oseća cenjeno. Iako vam je supružnik, možda, neko ko voli stalno da “drži konce u rukama“, budite zahvalni što je baš vas odabrao u dobru i zlu. Uzajamno cenjenje i zahvalnost je hrana svakog uspešnog braka, i ukoliko ovo ne praktikujete, računajte da vas razvod čeka iza ćoška.

Živite svoju strast!

Razumljivo je da pored užurbanog života i nebrojenog broja obaveza ne možete da posvetite vreme partneru i strastima, što dovodi do raspada braka, iako vi to suštinski ne želite. Razmislite o spontanom momentu u kom ćete voditi ljubav sa suprugom i kako bi se ona osećala. Veliki broj brakova umire zbog manjka strasti koja se gubi jednako lako koliko i vraća. Dakle, zašto ne biste vratili te mesece nazad? Podstaknite vaš seksualni i ljubavni život tako što ćete ispuniti neke partnerove fantazije i videćete u kojoj meri ovo pozitivno utiče na brak!

slika19 5 navika koje će vam osigurati srećan brak

Prisetite se srećnih momenata i uživajte

Editors choice