Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Drage dame, vi koje ste još uvek neodlučne po pitanju braka, u prošlom tekstu smo vam naveli prvih deset razloga zbog kojih vredi rizikovati i upustiti se u ovu avanturu. Evo još njih deset. Nadamo se da ćete sada već lakše doneti odluku i da se nećete plašiti da svoju vezu uzdignete na novi nivo.

Zrelost

Koliko god po prirodi bili neozbiljni, brak će vas naterati da sazrite, baš u onoj meri koja je dovoljna. Vi sada morate biti svesni da imate nove obaveze, dužnosti, da svome partneru morate biti sigurni, posvećeni i požrtvovani.

Želite decu

Iako ima mnogo vanbračne dece i dece sa samohranim roditeljem, ne možemo pobeći od ideala srećne, potpune porodice. Vaš, partner, vi, beba. Idila!

Finansijska zavisnost

U pozitivnom smislu. Brak će vas naučiti da zajednički ulažete, štedite, da delite sve.

Poštovanje vrednosti

Vrednosti i ideali kojima težimo daju našem životu smisao. Vaši roditelji su bili u braku, njihovi roditelji pre njih i tako redom. I vi želite da nastavite tradiciju i imate ispunjen život i najboljeg prijatelja dok vas smrt ne rastavi.

Deljenje uspeha

Ako ste ostvarili sve što ste želeli, sa kime ćete to podeliti? Kupili ste kuću, auto, skupu odeću i nakit i šta sve ne, a kako se osećate iznutra? Ne jurite za materijalnim bogatstvom, važnije je ono duhovno.

drzanje za ruke 20 razloga da se venčate i živite srećno do kraja života (2. deo)

Do kraja života

Imate nekoga koga možete zvati svojim

Od milion ljudi, misliti samo na jednu – e, to je ljubav! To je ono što nam je svima potrebno. Neko naš, neko čiji ćemo mi biti, neko sa kime ćemo deliti dobro i zlo.

Ostariti sa nekim

Možda vam to, sada kada ste još mladi, ne zvuči mnogo bitno… Ali, kako vreme prolazi, cenićete to što imate nekoga ko će vas čuvati i brinuti se o vama.

Našli ste srodnu dušu

Neverovatno je ali i fantastično kako ljudu mogu da se nađu, da se usaglase, da budu rođeni jedno za drugo! Ako ste i vi u toj situaciji, šta više čekate?! Da čujemo to DA!

Usrećićete roditelje

Ne u smislu da su vas se konačno rešili! Naprotiv, biće srećni što ste se osigurali, pronašli svoju ljubav, što ćete imati nekoga i kada oni ne budu bili više tu da vas čuvaju i pomažu vam. A dobar razlog su i unuci!

Smisao života

Zajednica sa osobom koju volite može da bude najveća želja u vašem životu, nešto što će onome što radite i onome što jeste dati smisao. Ljubav, briga, odanost, odgovornost, deljenje samo su neke od najlepših emocija koje ćete u braku doživeti. Uživajte!

Tekst: Ivana Tomić

Editors choice