Niko nas nije učio kako tačno da budemo dobri roditelji. I niko nas nije upozorio na sve čari i “čari” roditeljstva. Samo smo se tako najednom našli sa bebom u rukama i, kao, šta sad?! I da, devet meseci jeste malo za navići se na još jednog člana porodice. Ali, koliko god roditeljstvo bilo “posao” za 24/7, 365 ili 366 dana u godini od kojeg nam se diže kosa na glavi, a živci su otišli bez povratka, na kraju dana smo uvek srećni, nasmejani i zadovoljni jer su naša deca nama sve na svetu. I koliko god umeli da nam zadaju glavobolju, sa njima nikada nije dosadno! Uostalom , pogledajte ovih 15 simpatičnih situacija, predstavljenih kroz zabavne ilustracije, sa kojima se kao roditelj susrećete gotovo svakog dana i sve će vam biti jasno!

Dete je u stanju da prođe kroz celu kuću tokom noći, u mraku, ali ne sme da ide samo u toalet. Pa razumite ga!

roditelj 1 15 simpatičnih ilustracija u kojima će se svaki roditelj pronaći

Ono kad je vaša beba fina, mala, slatka i neodoljiva samo pred drugim ljudima, ali sa vama… Povrede su neminovne!

roditelj 2 15 simpatičnih ilustracija u kojima će se svaki roditelj pronaći

Ali, mame su heroji. One mogu sve i spremne su na sve!roditelj 3 15 simpatičnih ilustracija u kojima će se svaki roditelj pronaći

Sa decom vam nikada nije dosadno. Ona savršeno znaju kada radite nešto što volite, kada radite nešto što ne volite… Uvek smetaju! Zato, samo se prepustite i ne trudite se da ih obuzdate.

roditelj 4 15 simpatičnih ilustracija u kojima će se svaki roditelj pronaći

Kada tata nešto radi, sva deca su mirna. Ali, kada mama radi… Pa, prosto ih izazivate, šta da vam kažemo!

roditelj 5 15 simpatičnih ilustracija u kojima će se svaki roditelj pronaći
Comments