Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/3

Nerviralo te to ili ne, ono pitanje (znaš već, trep trep, a kad će svadba, trep trep) već je počelo da ti visi nad glavom. Jer, već si u godinama kada ti je “vreme” da se udaš, u dugoj si vezi, srećna si, si zaljubljena, a tvoj dečko je zaista tvoj čovek iz snova. Pu, pu, da ne urekneš. Nije da niste razgovarali o tome, ali, kao što se svi pitaju kada ćete više da se venčate, zar ste slepi pa ne vidite da ste jedno za drugo (kao da je brak neka potvrda toga), ti se pitaš nešto mnogo važnije: Da li si spremna za to? Bez obzira na to što su svi uslovi “ispunjeni”. Ipak je to veliki korak, koliko god delovalo “prevaziđeno”.

Pa, definitivno si spremna ako:

1. Si odaaavno zaboravila na svog bivšeg, neprežaljenog. To znači da te je tvoj sadašnji toliko opčinio i toliko si srećna sa njim da više ni ne pomišljaš šta bi bilo kad bi bilo da je sa onim “neprežaljenim” ipak uspelo. Koga briga!

2. Delite sve. Ne samo račune, već i tajne, dobre i loše vesti, probleme, čak i poslednji zalogaj omiljene pice!

3. Tvoja porodica ga obožava. I to ide to te mere da se ponekad čak pitaš da li oni to više vole njega nego tebe?!

View this post on Instagram

#followmeto Tanah Lot Temple in Bali with @natalyosmann. It is the most visited and photographed temple in Bali especially at sunset. Amount of people was a bit overwhelming so we decided to take a different view and shoot at this location few metres away. The actual temple is around the corner More stories to come from our Bali trip on our @followmetotravel website. ☝Link in Bio ☝Stay tuned for the videos from our influencers! Thanks to everyone involved in this trip: @gannotsky, @howtosasha, @maximsap, @annasedokova, @mikusvlogs, @theluxurybali, #wonderfulindonesia, @harrycalifornia 🇷🇺 Храм Танах Лот – пожалуй самый популярный и фотографируемый храм на Бали. Количество людей там зашкаливало и получить тихий спокойный кадр было тяжело. Мы отошли за угол и сняли противоположную сторону храма где как-раз был закат. Больше историй о поездке вы можете почитать на нашем сайте www.followmetotravel.com ☝ссылка в профиле☝. Скоро будут видео!🇷🇺

A post shared by MURAD OSMANN (@muradosmann) on

Editors choice