Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

Najlepši jesenji nevestinski buketi

Dekorativni dodir jeseni na tvom venčanju

Horoskop otkriva: Kako bi izgledala tvoja savršena prosidba?

Čudesni nevestinski buketi – koji nisu cvetni

10 dana pre venčanja – 10 stvari koje ne smeš da zaboraviš

Najlepši hoteli za medeni mesec – za ljubitelje vina

Fotografije sa venčanja koje moraš imati

1/3

Nerviralo te to ili ne, ono pitanje (znaš već, trep trep, a kad će svadba, trep trep) već je počelo da ti visi nad glavom. Jer, već si u godinama kada ti je “vreme” da se udaš, u dugoj si vezi, srećna si, si zaljubljena, a tvoj dečko je zaista tvoj čovek iz snova. Pu, pu, da ne urekneš. Nije da niste razgovarali o tome, ali, kao što se svi pitaju kada ćete više da se venčate, zar ste slepi pa ne vidite da ste jedno za drugo (kao da je brak neka potvrda toga), ti se pitaš nešto mnogo važnije: Da li si spremna za to? Bez obzira na to što su svi uslovi “ispunjeni”. Ipak je to veliki korak, koliko god delovalo “prevaziđeno”.

Pa, definitivno si spremna ako:

1. Si odaaavno zaboravila na svog bivšeg, neprežaljenog. To znači da te je tvoj sadašnji toliko opčinio i toliko si srećna sa njim da više ni ne pomišljaš šta bi bilo kad bi bilo da je sa onim “neprežaljenim” ipak uspelo. Koga briga!

2. Delite sve. Ne samo račune, već i tajne, dobre i loše vesti, probleme, čak i poslednji zalogaj omiljene pice!

3. Tvoja porodica ga obožava. I to ide to te mere da se ponekad čak pitaš da li oni to više vole njega nego tebe?!

View this post on Instagram

#followmeto Tanah Lot Temple in Bali with @natalyosmann. It is the most visited and photographed temple in Bali especially at sunset. Amount of people was a bit overwhelming so we decided to take a different view and shoot at this location few metres away. The actual temple is around the corner More stories to come from our Bali trip on our @followmetotravel website. ☝Link in Bio ☝Stay tuned for the videos from our influencers! Thanks to everyone involved in this trip: @gannotsky, @howtosasha, @maximsap, @annasedokova, @mikusvlogs, @theluxurybali, #wonderfulindonesia, @harrycalifornia 🇷🇺 Храм Танах Лот – пожалуй самый популярный и фотографируемый храм на Бали. Количество людей там зашкаливало и получить тихий спокойный кадр было тяжело. Мы отошли за угол и сняли противоположную сторону храма где как-раз был закат. Больше историй о поездке вы можете почитать на нашем сайте www.followmetotravel.com ☝ссылка в профиле☝. Скоро будут видео!🇷🇺

A post shared by MURAD OSMANN (@muradosmann) on

Editors choice