Verovatno imate svoje zamisli o tome kako treba da izgleda venčanje iz snova, ali ako volite da budete u trendu, evo nekih koji brendiraju fensi venčanja ovog leta.

Zvezdani sjaj

Obaspi svetlucavim zvezdicama svoju venčanicu, ili barem veo, ili šlep venčanice, stavi svetlucavu šminku, odaberi detalje za dekor u obliku zvezda i zvezdica. Bitno je da sija, treperi i svetluca i da bude što bajkovitije i nebeskije. Nebo je granica za zvezdane dekoracije – pronađi inspiraciju i oslobodi maštu.

Dekoracija krisalima

Kristali nikad nisu bili popularniji, ugrađuju se u vereničko prstenje i svako ko drži do sebe nosi na lančiću oko vrata barem jedan kristal koji odgovara njegovom horoskopskom znaku, čakri koju želi da aktivira i oblasti u kojoj želi da privuče dobrobit i prosperitet. Rozenkvarc će ovog leta verovatno biti najtraženiji kristal, jer pojačava vibracije porodičnih veza, privlači ljubav, održava privrženost, podstiče toleranciju i razumevanje. Kombinuj ga sa gorskim kristalima (oni su uvek dobrodošli i idu uz sve ostle kristale), a i divno će se slagati sa zvezdicama. Sveće, paprat, grančice četinara i komadi kristala, sa malo zvezdanog praha – neka budu dekor iz koga se izdiže svadbena torta, a ove kombinacije mogu da ukrašavaju i sredinu stolova za kojima gosti sede.

Comments